''Când avem ceva de spus"

Aberatii mondene

by admin

Ultima stire la tv. Bianca Dragusanu s-a facut bruneta. Va dati seama ce stire de importanta majora este asta? Este ca si cum ai spune povesti copiilor. Adica, de ce ne-ar pasa ce culoare isi mai face la par femeia asta. Oricum si le schimba dupa barbati. Mai ieri era “blonda lui Bote”, apoi, a devenit “roscata lui Cristea” iar acum ce vrea sa fie? Bruneta lui Slav? Nu stiu de ce, dar nu reusesc s-o suport prea tare pe femeie, pentru ca nu reusesc sa o inteleg.

A nu se intelege ca sunt vreo frustrata care o invidiaza pentru ceea ce este si cum arata. Chiar nu am o problema cu asta, pentru ca mi se pare si-asa destul de falsa, un fel de Barbie doll esuata. Chestia este ca peste tot unde te uiti dai de pitipoance de genul ei, care nu numai ca sunt din cap pana in picioare operate, dar de multe ori scot si tot felul de porumbei pe gura, in incercarea de a posta in femei culte. Totusi nu vad de ce ne-ar interesa ce culoare si-a mai facut la par sau ce fel de chiloti poarta Bianca Dragusanu. Nu este ca si cum ar fi presedintele Romaniei. Eu inteleg ca se face mult rating pe seama unor astfel de asa-zise stiri, dar totusi… Ce-i drept, ea vinde si vinde mult. Pe unde apare intoarce capete, dar nu pentru ca este vreun politician de renume sau vreo femeie de afaceri, ci pentru a stiut cand si cu cine sa se afiseze si cum sa se faca vazuta. Totusi, toate aparitiile astea, incet, incet o sa schimbe perceptiile copiilor din ziua de astazi asupra feminitatii. Cum poti sa-i spui tu fetei abia intrate la liceu, ca nu e bine cum se imbraca sau ce poze isi pune pe facebook, atat timp cat vede la tv femei care nu fac altceva. Daca-s frumoase, de ce sa mai invete? Se gaseste vreo unul cu bani care sa le scoata din anonimat si sa le indrumeze in viata.

Nu stiu, dar eu nu vad de bun augur toate aparitiile astea televizate alei Biancai si ale femeilor ca ea. Nu-s decat niste bureti care umplu golurile emisiunii cand altcineva nu se gaseste sa vina. Voi ce parere aveti?

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro