''Când avem ceva de spus"

Albirea dintilor la perioade regulate de timp iti asigura o dantura ingrijita si fara afectiuni stomatologice

by admin

Oricat de bine ne-am spala pe dinti si oricat de atenti am fi la ce mancam si ce bem aspectul danturii se va modifica cu timpul. Periajul incorect, mostenirea genetica si igiena orala neglijata, preferinta pentru anumite mancaruri care favorizeaza schimbarea culorii dintilor, iata doar cateva motive pentru care dintii ajung sa nu mai arate atat de bine. Pe langa faptul ca nu mai putem zambi si incercam sa ne ascundem dantura cat putem, pe dinti se depune si tartrul, apar gingivitele, durerile de dinti. Periajul dentar nu poate indeparta tot tartrul depus si intarit in timp asa ca avem nevoie de o procedura stomatologica simpla numita albirea dintilor. Albirea dentara nu este dureroasa, dintii sunt cu doua sau trei nuante mai deschisi dupa albire, petele dispar, la fel si depunerile de tartru.

Intregul proces de albire dinti dureaza putin, pacientii pot sa isi reia lucrul dupa interventie, aparatele folosite la o albire dentara garanteaza rezultate vizibile dupa prima sedinta, care vor rezista destul de mult timp. Avantajele albirii dintilor tin de eficienta metodei aplicate, de prevenirea unor afectiuni orale grave, dar si de schimbarea aspectului estetic al danturii fara cheltuieli prea mari. Clinicile stomatologice ofera o albire dinti pret bun pentru orice pacient care le trece pragul, smaltul dentar nu e afectat, de fiecare data se folosesc cele mai noi tehnologii pentru rezultate optime si evitarea deteriorarii dintilor.

Dentistii recomanda albirea dintilor la perioade regulate de timp, asta pentru ca tartrul va reincepe sa se depuna daca igiena orala continua sa nu fie perfecta, pentru albire dinti se utilizeaza in general instrumente speciale care permit o interventie complexa la nivelul fiecarui dinte. Spre deosebire de o albire dentara facuta acasa cu o pasta de dinti pentru albire dinti pret mai mic, albirea profesionala va avea rezultate care vor dura si cativa ani, nu vor exista dureri sau traume la nivelul danturii, riscul de deteriorare a smaltului si structurii dintelui fiind inexistent. Albirea dintilor poate fi facuta la orice varsta, va puteti orienta in functie de cat costa albirea dintilor catre o clinica stomatologica cu servicii de calitate, medicii stomatologi vor analiza dantura si vor hotari ce fel de procedura vor folosi la albire.

Clinica Trident este unul dintre locurile unde veti sti exact cat costa albirea dintilor, pe site sunt afisate preturile si procedurile utilizate, albirea dintilor la preturi avantajoase de la Clinica Trident este o procedura nedureroasa, realizata cu echipamente de ultima generatie pentru rezultate vizibile. Albirea dintilor este facuta de medici cu experienta, toate interventiile dentare au garantie, instrumentarul este de calitate, mediul de lucru este placut. La Clinica Trident albirea danturii poate fi facuta cu laser, cu lumina polarizata, durata tratamentului este redusa, o ora sau doua, pentru pacientii micuti se utilizeaza procedura de inhalosedare la copii, frica de dentist dispare, iar cooperarea este mai buna in timpul interventiilor.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro