''Când avem ceva de spus"

Alegerea pilotei ideale

by admin

Alegerea unei pilote poate fi, adesea, dificila, mai ales daca nu stim dinainte exact ce anume ne dorim. Exista o multitudine de variante de pilote pe piata care par a fi identice, de unde si dificultatea de a o alege pe cea mai buna. Prin urmare, este esential ca atunci cand pornim in cautarea unei pilote de calitate – pilota ideala – sa stim care sunt aspectele cele mai importante de care trebuie sa tinem cont, astfel incat sa nu regretam mai tarziu alegerea facuta.

Primul aspect in alegerea unei pilote este dimensiunea.

Desigur, primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare este dimensiunea patului. Dimensiunile paturilor sunt standard in Europa, si de aceea va fi usor sa alegeti stiind dimensiunile patului si saltelei. Daca sunteti in cautarea unei pilote de o persoana sau pentru un copil, un astfel de pat are in general 90 de cm latime si 1,90 in lungime, dupa dimensiunile standard. Pilota cea mai potrivita pentru acest tip de pat este pilota de 140 × 200 cm. Patul de 2 persoane are o latime care variaza intre 140 si 180, uneori 200 de centimetri. La fel ca in cazul patului de o persoana, lungimea va varia intre 190 si 200 de centimetri. Pentru acest tip de pat ideal este sa alegeti pilote de 200 x 200 pentru paturi cu latime de 140 sau 160 si pilote de 220 sau 240 x 200 cm, daca aveti un pat generos, cu o latime de 180 sau de 200 m.

Al doilea aspect legat de alegerea unei pilote este umplutura acesteia.

In general, pilotele din puf sau din pene se numesc pilote naturale. La fel, poarta denumirea de pilote naturale si cele realizate din lana naturala sau din bumbac. Acestea sunt variantele cele mai sanatoase de pilote, dar in general au si preturi mai ridicate, direct proportional cu calitatea oferita. Pilotele sintetice sunt cele pe care le gasiti in mod obisnuit in supermarketuri, sau online daca sunteti familiarizati cu shoppingul pe internet. Ele sunt o varianta mai accesibila din punct de vedere al pretului, si in plus o varianta mai etica, perfecta pentru cei care au o problema cu utilizarea de produse animale sau pentru cei care se feresc de anumite alergii la acarieni asociate uneori, in mod eronat, cu pilotele din puf. Densitatea pilotei este si ea un aspect de care sa tineti cont atunci cand faceti o alegere. Aceasta este exprimata in grame per metru patrat. Cunoscand densitatea veti putea face o alegere in cunostinta de cauza intre doua pilote aparent asemanatoare si de aceeasi dimensiune.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro