''Când avem ceva de spus"

Anvelope de iarna la un pret corect

by admin

Preturile cauciucurilor de iarna sunt in general un subiect de teama pentru orice sofer, inca de acum doi ani de cand legea din Romania a introdus obligativitatea echiparii masinilor cu anvelope de iarna. Fiecare dintre noi punem din timp bani deoparte pentru echiparea masinii, mai ales daca este primul an in care vom folosi acest tip de cauciucuri. De asemenea, unii dintre soferi – cei care circula in mod obisnuit in conditii meteorologice extreme pe perioada iernii – optau pentru echiparea cu cauciucuri de iarna chiar dinainte ca legea sa impuna aceasta masura – si pentru acestia, anul in care stiu ca trebuie sa isi schimbe anvelopele de iarna cu unele noi este si el un an in care va trebui sa aloce un buget destul de serios acestei investitii.

Bugetul pentru echiparea masinii cu anvelope de iarna difera in functie de compania producatore a pneurilor, de grosimea acestora, de cate anvelope sunt necesare pentru masina respectiva, sau daca ne hotaram sa apelam la anvelope de iarna second hand. O oferta cat mai corecta si un raport calitate pret decisiv, vine anul acesta din partea service-ului Auto Agusta, care vinde din stoc sau pe comanda anvelope de iarna Nokian, la preturi foarte accesibile. Aceste anvelope sunt facute sa dureze pana la 10 ani, desi pentru siguranta desavarsita se recomanda sa nu fie folosite decat o perioada de 6 ani. Ele rezista in conditii extreme de trafic pe perioada iernii, cand drumurile in orase sau in afara lor, sunt acoperite cu zapada, cu gheata sau cu polei.

De asemenea, ele se comporta foarte bine si pe drumuri uscate, mai ales ca se stie ca exista ani in care, chiar si iarna diferentele de temperatura sunt foarte mari si putem asista la perioade extrem de calde si uscate pentru anotimpul rece. Cu anvelopele propuse de www.autoagusta.ro, masina va sta perfect pe carosabil si se va comporta foarte bine in conditii dure de trafic.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro