''Când avem ceva de spus"

Aspecte ale corpului uman pe care prea putin le cunoastem

by admin

dorintaDorinta de a face sex cu propria persoana. Narcis a fost un individ care se indragostise de propria reflexie in apa, aducandu-i de altfel si moartea. Cel putin Narcis se iubea doar tinand cont de trasaturile fizice, era indragostit de cum arata in apa. Oamenii de astazi isi doresc, spre deosebire de Narcis, sa intretina relatii sexuale cu ei insisi si de abia se stapanesc. Oamenii de stiinta au dovedit de mult ca ne simtim atrasi de indivizi care arata ca noi, care au trasaturi faciale foarte apropiate de ale noastre.

Exista si un fenomen in comunitatea lesbienelor numit twinning. Twinning-ul inseamna ca niste cupluri care arata similar incep sa se imbrace si sa se coafeze exact la fel astfel incat ti-e foarte greu sa zici care e una, care e alta. In 1999 niste oameni de stiinta au vrut sa vada pana unde merge atractia intre persoane similare ca infatisare. Femei si barbati au fost rugati sa dea o nota pe o scala oarecare unor fete umane care apareau in fata lor pe ecran, sa spuna cat de atragatoare erau. Una dintre fete era chiar a lor, alterata digital pentru a arata ca un individ de sex opus.

Poza cu fata lor transformata in sexul opus a fost catalogata drept cea mai atragatoare. O noapte de sex perfecta ar fi asadar in pat cu propria persoana, numai ca de sex opus.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro