''Când avem ceva de spus"

Auditul gratuit AdWords poate depista si ajuta la remedierea problemelor campaniei AdWords

by admin

audit-adwordsVizibilitatea cat mai buna in online este obiectivul principal al oricarui proprietar de afacere online. Cu cat site-ul apare pe un loc mai bun in rezultatele returnate de motoarele de cautare, cu atat potentialii clienti vor ajunge mai rapid pe site si serviciile si produsele se vor vinde mai rapid. Un prim pas in acest proces il reprezinta un audit gratuit adwords. Promovarea eficienta in online presupune demararea unei campanii Google AdWords, prin care se poate obtine trafic targetat, conversii mai bune. Campania AdWords trebuie supravegheata in permanenta pentru a se putea remedia eventuale probleme care apar pe parcurs.

De multe ori se poate intampla ca volumul mare de click-uri sa nu aduca pe site clienti care ajung sa finalizeze tranzactia sau pleca prea devreme de pe site, costul platit pe un click sa fie exagerat de mare si sa nu se justifice, se mai poate intampla ca in fiecare luna sa va treziti cu niste costuri mult mai mari cu o campanie AdWords. Pe de alta parte bugetul zilnic se cheltuieste prea repde, anunturile nu apar cand se fac cautari Google specifice, conturile Google AdWords si Google Analytics au probleme de integrare. Cand apar toate aceste situatii veti avea nevoie de un audit gratuit adwords pentru a depista cauzele producerii lor si a putea imbunatati rapid campaniile AdWords. In cadrul unui audit gratuit adwords specialistii vor analiza indicatorii din campania CPC, se va verifica arhitectura contului AdWords, cuvintele cheie folosite, textele utilizate in anunturi si pozitionarea anunturilor. De asemenea, se vor monitoriza cu atentie comportamentele landing page-urilor si rata de succes a campaniei si a anunturilor. In urma auditului AdWords puteti vedea daca veti obtine rezultate cu acelasi buget, daca puteti optimiza costurile eficient, veti observa ce fel este pozitionarea in raport cu competitorii care au active campanii AdWords pe acelasi tip de nisa.

Auditul va permite sa gasiti oportunitati noi de promovoare, sa va imbunatatiti vanzarile si sa aveti o campanie optimizata din toate punctele de vedere. Pentru un audit AdWords puteti apela la echipa LeonPaul Media, inainte de inceperea campaniei, cand exista o campanie activa sau cand se doreste optimizarea textelor de pe site, inainte de a incepe o campanie de optimizare pentru motoarele de cautare. La finalul auditului rata de click va creste pentru anunturile Search, costurile pe click vor fi mai mici, traficul va fi de o calitate mai buna si reducerea ratei de respingere.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro