''Când avem ceva de spus"

Bucatarie fara miros si abur din abundenta? Este posibil cu ajutorul unei hote profesionale

by admin

hoteIn bucatarie, vrei, nu vrei, vei avea mereu fum, abur, mirosuri mai putin placute, mai ales de la prajeli sau gratare. Deschiderea geamurilor nu este de multe ori foarte eficienta, confortul in bucatarie este afectat pentru ca poate creste sau scadea temperatura din mediul ambiant.

Cea mai buna solutie pentru mirosuri de tot felul care trebuie sa dispara rapid si abur sau fum este montarea unei hote de bucatarie. Hota este un accesoriu pe care gospodinele il adora atat pentru designul sau deosebit, cat si pentru utilitatea crescuta mai ales in bucatariile in care se gateste mult.

Hotele pot fi decorative, clasice, telescopice, pot fi mai mari sau mai mici, se monteaza relativ usor, sunt usor de intretinut si igienizat. Singura problema care ar putea sa apara ar fi cea legata de gaura pe unde va iesi tubul de evacuare a aerului cu abur si miros, fum. In rest hota e simplu de folosit, nu ai nevoie sa cunosti prea multe notiuni de fizica ca sa iti dai seama ca este un dispozitiv pe care oricine il poate intelege si utiliza in deplina siguranta.

Cand va alegeti anumite modele de hote bucatarie trebuie sa tineti cont de avantajele fiecarui tip existent pe piata. De exemplu, hotele filtrante cu recircularea aerului nu sunt atat de bune, elimina partial aerul viciat. Un avantaj al lor este ca nu se elimina caldura din incapere. Modelele cu evacuarea aerului sunt cele mai cautate de utilizatorii obisnuiti pentru ca elimina complet mirosul si aburul, se utilizeaza foarte usor, se curata rapid, filtrele se schimba si sunt ieftine. Si mai eficiente sunt cele mixte, care au butoane speciale care permit comutarea intre varianta cu recirculare si cea cu eliminarea completa a aerului viciat.

Cea mai importanta componenta a hotei este filtrul. In cazul lui trebuie sa fiti atenti si sa alegeti tipul potrivit pentru nevoile dvs. Filtrele de unica folosinta sunt cele mai putin rezistente, se arunca o data ce s-au umplut de grasime, deci nu sunt eficiente. Mai bune decat acestea sunt cele lavabile metalice, care se spala o data pe luna si se refolosesc la infinit. Daca vreti ceva de calitate si modern alegeti filtrarea ionica, prin intermediul carora aerul recirculat este ionizat negativ. Aerul ramane proaspat si microbii sau bacteriile dispar, mirosurile sunt eliminate mult mai eficient

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro