''Când avem ceva de spus"

Care sunt avantajale sacilor de vidat pentru haine si de ce ar trebui sa ii folosim in mod curent?

by admin

Ca sa reziste cat mai bine pe parcursul sezoanelor hainele trebuie depozitate in spatii cat mai ferite de umezeala si radiatii solare, de praf si de mizerie. De multe ori depozitarea in locuri complet ferite nu este posibila, chiar si in sifonier mai intra praf si e destul de umed, acarienii se pot dezvolta foarte bine in acest mediu si va puteti trezi chiar si cu mirosuri neplacute dupa o perioada de timp.

O metoda simpla si eficienta de depozitare indiferent de sezon este cea care implica utilizarea unor saci de vidat din materiale rezistente. Sacii de vidat se gasesc la preturi mici in toate magazinele online de profil, cantitatile de haine care se pot pune in fiecare sac sunt destul de mari, volumul lor se reduce dupa scoaterea aerului.

Cu noii saci vid hainele vor sta in cele mai bune conditii in sifonier, veti avea loc sa puneti mai multe haine in sertare sau in compartimente, fiecare set de haine va putea fi sortat mai usor si veti gasi rapid tot ce aveti nevoie fara a pierde timpul cautand printr-un vraf de haine.

In sacii de vidat haine se pot pune atat articolele vestimentare de iarna, mai voluminoase, cat si cele de vara, mai subtiri, vidarea este un proces care nu distruge tesaturile si nici nu pune in pericol integritatea materialelor din care sunt realizate hainele puse la depozitat.

Printre avantajele majore ale unor saci de vidat se numara protectia completa impotriva insectelor sau murdariei, umezelii excesive, depozitarea practica, sigura si foarte simplu de realizat, spatiul redus cu pana la 70%, eliminarea mirosurilor neplacute si imposibilitatea formarii mucegaiului.

Depozitarea cu saci vid se poate face oriunde, in calatorie sau in alt loc decat locuinta, sacii pot fi luati oriunde, singurul electrocasnic necesar pentru vidare e un banal aspirator puternic. Mai mult, in acesti saci se pot pune si obiecte fara margini ascutite, de exemplu bibelouri, pentru un transport in siguranta atunci cand va mutati. Dupa ce a fost eliminat aerul din saci acestia pot fi pusi oriunde, pot fi asezati in orice spatiu unde aveti loc fara sa va fie frica ca veti deteriora hainele.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro