''Când avem ceva de spus"

Cartile de vizita sunt instrumente eficiente de promovare a afacerii

by admin

Printre cele mai rapide si mai usoare instrumente de promovare si partajare a informatiilor catre potentiali clienti se afla si cartile de vizita. Cu ajutorul lor le puteti reaminti oamenilor despre un business, le puteti lasa datele de contact si numele dvs. pentru a sti in viitor la cine sa apeleze. Spre deosebire de un e-mail o carte de vizita va sta mereu in buzunar sau in portofel, pe birou, oricand e nevoie de o informatie care exista pe ea va putea fi la indemana. Usor de realizat si personalizat aceste carti de vizita au preturi mici, se pot face pe loc, prezinta incredere, cei care le ofera sunt vazuti ca oameni de incredere, oameni seriosi, care tin la imaginea lor.

Nu este suficient insa sa oferiti carti de vizita pentru a fi siguri ca veti avea o eventuala relatie de business cu partenerul respectiv. Cartile de vizita trebuie sa fie bine organizate, sa aiba un design atragator, sa fie inscrise pe ele toate datele necesare pentru contactare, site, adresa, telefon, persoana de contact. Prin oferirea de carti de vizita le putem spune clientilor de ce sa ne caute, le dam un motiv in plus sa apeleze la noi cand vor avea nevoie. Credibilitate si profesionalism, iata ce pot transmite aceste carti de vizita date la finalul unei intalniri, de exemplu.

Pe langa toate aceste aspecte cartile de vizita sunt instrumente de marketing direct, ajuta la stabilirea si mentinerea relatiilor cu clientii, intaresc brandul, afacerea e mai usor de recunoscut. Printarea lor dureaza putin, se poate face la orice firma care se ocupa de producerea si personalizarea lor, in functie de comenzi se pot primi si discounturi. Pe site-urile de prezentare sunt modele diverse din care orice client poate alege sau se propun modele unice din partea clientilro pentru un design mai deosebit. Toate materialele folosite sunt de calitate, cromatica este aleasa in functie de cea a brandului, livrarea cartilor de vizita e rapida si eficienta pentru a le avea atunci cand aveti nevoie de ele.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro