''Când avem ceva de spus"

Ce fuste de dama sa porti in 2018 ca sa fii la moda?

by admin

Anul 2017 este pe sfarsite, deja ne gandim la ce vom face in 2018 si nu ar fi rau sa aruncam un ochi si spre tendintele modei la inceput de 2018.

Moda este intr-o continua schimbare, in 2018 vom avea predominant un stil clasic, se va pune accent pe tinutele elegante si deloc provocatoare, pe combinatiile care nu sunt prea indraznete si arata foarte bine in orice imprejurare.

La capitolul fuste de dama 2018 va fi anul fustelor din piele, cel putin in sezonul rece si in perioadele cu vreme mai schimbatoare. Se vor purta fustele mulate, fustele in straturi, fustele pana la genunchi din piele de buna calitate.

Tot in capitolul ce se poarta in 2018 in materie de fuste de dama includem si fustele colorate, cu o cromatica bine aleasa si adaptata celorlalte piese vestimentare din garderoba.

Alta vedeta a sezonului toamna-iarna 2018 ar putea fi fustele creion, drepte si inguste, negre sau gri, alaturi de fustele trapezate sau evazate. Si ca sa stim ce se poarta in 2018 ne vom uita si in colectiile marilor case de moda, unde vom descoperi fustele plisate si cu pliuri, dinamice si comode, din stofe colorate si chiar in carouri.

Totusi un pic de indrazneala intrezarim in colectiile pentru 2018, putem avea croiala mai deosebita si despicaturi, fustele vor include detalii originale, se vor axa pe un design asimetric, putand fi chiar cusute oblic, cu volanase si decoratiuni neobisnuite.

La partea din fata a fustelor se mai poate ajusta din lungime, fustele din 2018 trebuie sa fie asortate cat mai bine si cu accesorii care sa le puna in valoare in fiercare moment in care sunt purtate.

Acestea sunt doar cateva dintre tendintele lui 2018 in materie de fuste, pentru mai multe puteti analiza cu atentie colectiile marilor case de moda, fustele trebuie sa reflecte cat mai bine personalitate dvs. si sa isi gaseasca locul in garderoba alaturi de alte articole vestimentare numai bune de purtat impreuna cu fustele preferate.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro