''Când avem ceva de spus"

Ce pompe submersibile pentru puturi 4 toli folosim?

by admin

pompa-submersibila-jar-4Dupe stabilirea detaliilor de executie ale forajului pentru put, avand in vedere toate operatiunile ce trebuie executate, una dintre principalele griji pe care un utilizator le poate avea o reprezinta gasirea pompei submersibile potrivite. Daca in cazul puturilor mai mici pompele pot fi gasite cu usurinta, atunci cand avem nevoie de pompe submersibile pentru puturi 4, lucrurile se complica putin.

Din fericire insa pompe submersibile pentru puturi 4 toli pot fi gasite chiar pe piata romaneasca, si nu ne referim aici doar la distributie ca si forma de disponibilitate ci chiar la productia efectiva. Pompe submersibile pentru puturi de 4 putem gasi acum in gama Tricomserv, destinate sa serveasca scopurilor precum: aplicatii de uz domestic, pomparea apei din puturi si fantani de patru toli sau chiar mai mari, alimentarea microintreprinderilor, sau chiar si in cazul sistemelor de irigare in agricultura si horticultura.

Aceste tipuri de pompe au carcasa si motor din inox, lucru ce le face foarte rezistente la medii corozive, in speta la rugina. Deoarece aceste produse sunt in contact direct cu apa acest aspect devine foarte important, si de aceea el trebuie sa fie apreciat asa cum se cuvine. Tot din inox este confectionat si axul pompei si cel al motorului, dar si rotoarele sunt intarite cu inox in zonele in care gradul de uzura este mai mare. Cuplajul si distantierul sunt fabricate tot din inox, in vreme ce rotoarele si deflectoarele sunt fabricate din tehnopolimer.

Dintre datele tehnice pe care le detine aceasta pompa, am putea enumera: diametrul maxim al pompei este de 99 mm, adancimea maxima de scufundare este de 150 metri, clasa B de izolatie, supapa de sens integrata, cablu de alimentare cu lungime de 2 metri care este inclus, motorul submersibil poate fi monofazat sau trifazat in functie de domeniul in care lucram (domestic sau industrial) si cutie de comanda inclusa, in cazul in care se foloseste o pompa monofazata. Acest tip de pompe sunt de tip multietajat, centrifugal, special create pentru utilizarea in cazul apei curate, fara particule care sa contamineze apa in vreun fel.

Ca si optiuni suplimentare ce pot fi adaugate la acest podus putem mentiona un cablu mai lung de alimentare pentru situatiile ce impun acest lucru, coarda de sustinere, kit pentru prelungirea cablului, si nu in ultimul rand tablou de protectie si comanda.

Unde putem gasi aceste pompe submersibile puturi 4 toli ? pe piata de profil din Romania magazinul online www.shop-einstal.ro este distribuitorul acestor produse de la Tricomserv. Aici putem gasi toata gama de astfel de produse, si nu doar atat. Fiecare produs este insotit de explicatii suplimentare la cerere cu privire la dispozitive, astfel incat sa exista o baza minima de cunostinte in acest domeniu inainte de folosirea efectiva a acestor tipuri de echipamente.

Asadar, daca ai nevoie de pompe submersibile puturi 4, ori de alte tipuri de pompe, este bine sa stii de unde anume le poti achizitiona. Este inutil sa mai spunem ca este important si locul de unde le achizitionam, la fel ca si pretul acestora, bineinteles. Insa in cazul magazinului Shop-einstal grijile de acest fel dispar deoarece specialistii de aici te asteapta cu cele mai bune oferte de pompe submersibile.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro