''Când avem ceva de spus"

Ce sa alegeti in materie de camasi la comanda in 2016?

by admin

camasa-casual-cezarCamasile la comanda sunt o alegere inspirata atata vreme cat stiti exact ce sa-i cereti croitorului si aveti si un pic de imaginatie gata sa o puneti la treaba. Pentru cei care sunt convinsi ca isi doresc camasi la comanda trebuie sa spunem ca o astfel de camasa e mai pretentioasa decat una cumparata din magazin si asta pentru ca ea reflecta exact personalitatea celui care o cumpara si trebuie sa fie perfecta din toate punctele de vedere. Asadar, cand ati ajuns fata in fata cu un croitor si vreti sa comandati camasi la comanda trebuie sa tineti cont si de tendintele lui 2016 in materie de moda.

In primul rand, verdere si diversele nuante ale sale se pastreaza si in 2016, anul 2016 e un an colorat, barbatii pot sa aleaga orice fel de nuante doresc, ce cromatica le place mai mult. Trecerea de la nuantele neutre, alb si negru, la cele mai indraznete trebuie sa se faca gradat anul acesta, prin alegerea unor nuante de tipul maro, visiniu sau bej pentru camasi la comanda. Barbatii nu trebuie sa se fereasca nici de culori mai deschise, portocaliu, rosu, mov, galben, roz, cea mai buna combinatie cromatica pentru 2016 fiind cea rosu cu negru. Carourile sunt iarasi in tendinte anul asta, asa ca ii puteti cere croitorului sa foloseasca un material in carouri mari sau mici. Carourile au avantajul ca nu se demodeaza si pot da un efect vizual de senzatie in asociere cu alte accesorii alese cu atentie. O alegere foarte buna este si utilizarea imprimeurile florale-florile trebuie sa fie cat mai mici si mai discrete, eventual estompate, imprimeurile grafice si geometrice, cele cu dungi orizontale si verticale.

Din punctul de vedere al materialului utilizat, domnii trebuie sa poarte bumbacul, elegant si foarte bun pentru orice fel de vreme-lasa pielea sa respire, e usor de intretinut, simplu de curatat. Camasile din denim sunt mai mult pentru cei care isi doresc un look casual, sunt si ele elegante, insa nu merg la ceremonii fastuoase sau la evenimente importante, intalniri business.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro