''Când avem ceva de spus"

Cel mai curat loc de pe Glob

by admin

Camerele curate de la NASA. Dupa ce faci curatenie in baie si bucatarie pleci fericit ca ai omorat armate de bacterii si microbi si ca te feresti de mizerie si de infectii. Cei care lucreaza la NASA au insa o camera foarte curata, construita de specialisti pentru a permite conditii de lucru perfecte, fara microbi si bacterii. Aceste camere seamana mult cu salile de operatii din spitale unde totul este sterilizat si unde nimeni nu intra pana nu se spala bine si nu isi ia echipament de protectie.

Daca in salile de operatii intra pacientii care sunt ingrijiti, in camerele foarte curate de la NASA intra navetele spatiale. Toti cei care intra in astfel de camere trec prin mai multe camarute speciale unde sunt curatati pe incaltaminte, sunt curatati pe haine cu aer sub presiune si substante speciale, sunt imbracati in haine cu rol protector. Chiar daca pare destul de neplacut sa tot mergi prin camere si camarute pana ajungi la locul de munca, odata cu descoperirea a doua bacterii periculoase in camerele curate conditiile s-au inasprit pentru toti cei care intra acolo.

Unele dintre bacterii pot rezista la tot felul de substante de curatare asa ca NASA isi ia toate sistemele de precautie pentru a asigura un mediu de lucru perfect curat pentru toti cei implicati in programele sale.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro