''Când avem ceva de spus"

Comunicati eficient cu partenerii de afaceri din alte tari apeland la servicii traducere si interpretariat profesionale

by admin

birou-de-traduceriA lucra in companii multinationale inseamna a avea acces la resurse de calitate, la oameni valorosi si la un mediu de lucru placut si eficient. Marele avantaj al unui loc de munca in firmele mari, reprezentante ale unor companii straine, tine de posibilitatea intrarii in contact cu evenimente si personalitati importante de peste hotare si impartasirea experientei corporatiste in compania unor oameni cu expertiza, experti in campul lor de lucru. Pentru a comunica eficient si a va intelege cu strainii care vin in companie destul de des s-ar putea sa aveti nevoie de servicii de interpretariat profesionale, puse la dispozitie de firme specializate in acest domeniu.

Biroul de traduceri Academia de Traduceri poate pune la dispozitia clientilor interesati, companii mari si mijlocii, servicii interpretariat de calitate, efectuate de oameni cu experienta imensa si o fluenta excelenta in limba dorita. Interpretarul va traduce mesajul transmis de vorbitorul de limba straina si il va adapta in functie de mediul in care e transmis si de contextul transmiterii acestuia. Astfel, un interpretar poate asigura transmiterea pe loc a sensului unui mesaj transmis pe cale orala dintr-o limba in alta, fiind neutru si nepartinitor. In functie de modul cum se desfasoara actiunea de Interpretariat, pot exista intepretari consecutive, unde redarea mesajul se realizeaza gradual, dupa ce vorbitorul a spus deja cateva idei. De multe ori, daca se aplica aceasta metoda de interpretariat interpretarul poate sa verifice daca ceea ce a inteles e corect prin intrebarea vorbitorului. Aceasta varianta dureaza mai mult si necesita un anumit spatiu si organizare a desfasurarii conversatiei, asa ca se recurge nu de putine ori la varianta unor servicii interpretariat simultan. Mult mai simplu de realizat, dar necesitand o experienta mai mare din partea unui interpretar, interpretariatul simultan inseamna redarea in limba tinta concomitent cu mesajul transmis in limba sursa. Se intepreteaza in timp real, interpretarul sta in cabina cu niste casti la urechi, se poate reactiona rapid si surprinde toate flexiunile din mesajul transmis, astfel incat impactul receptarii sa fie cat mai mare, interpretarea aceasta este mai fidela.

Cu ajutorul interpretilor de la Academia de Traduceri se pot media comunicarile in orice limba, aveti la dispozitie peste 300 de interpreti autorizati, nativi, cu experienta de peste 10 ani in astfel de servicii. Serviciile oferite de Academia de Traduceri sunt complete, calitative, la preturi accesibile, se poate realiza interpretariat in fata notarului sau la oficiul starii civile, cand se obtine permisul de sedere pentru cei care se casatoresc, dar si in intalniri de afaceri sau in scop turistic. Pe de alta parte, interpretariatul simultan este ideal pentru conferinte, sau seminarii, evenimente speciale unde participa multi straini catre trebuie sa inteleaga ce se discuta, la fel si cei din sala. Detalii despre cele doua tipuri de interpretare si despre preturi, dotari puse la dispozitie gasiti pe site-ul oficial.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro