''Când avem ceva de spus"

Cum alegi jucarii creative pentru copii?

by admin

jucarii-creative-pentru-copiiIn perioada sarbatorilor de iarna, toti parintii sunt in cautarea de jucarii pentru copii, de fapt, nu numai parintii, cam toti cei care au vreo legatura (de rudenie si nu numai) cu familii care au copii, fie ca este vorba despre maturi si unchi, sau despre simpli prieteni de familie, toti cauta jucarii copii pentru a-i bucura pe cei mici atunci cand vin sa-i viziteze. Cam toti si-ar dori sa gaseasca o oferta de jucarii pentru copii, astfel incat sa poata gasi un cadou frumos si placut, dar si interesant pentru cei mici.
Se pune problema, atunci cand cautam jucarii copii, cum sa alegem jucarii de care sa nu se plictiseasca cei mici?

Cum sa alegem jucariile care sa-i tina prinsi in joc? Este evident, copii de astazi se plictisesc mult mai repede, acest lucru fiind cauzat si de faptul ca au foarte multe, uneori, exagerat de multe jucarii. Aici vine si rolul nostru de a le selecta jucariile care le plac cel mai mult si care ii stimuleaza sa-si dezvolate noi abilitati. Altfel spus, sa alegem jucarii creative si sa iesim din limitele banalului in care suntem prinsi de cele mai multe ori.

Nu uitati, un copil va fi mult mai mult atras de o jucarie care il face sa gandeasca, sa-si puna in miscare creierasul, decat una pe care doar sa o admire. Alegeti jucarii creative pentru copii vostri sau atunci cand vreti sa le faceti cadouri la familiile care au copii. Este foarte important, desigur, sa tineti cont de varsta copilului. Sa stiti ca acestia isi schimba foarte rapid interesele si preferintele.
Daca, insa, faci parte din categoria parintilor care aduna an de an, tot mai multe cadouri si jucarii la fiecare sarbatori, iar copii tai nu se prea joaca cu ele sau au uitat definitiv de ele, atunci nu ezita sa bucuri pe cei mai putin fericiti si doneaza jucarii.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro