''Când avem ceva de spus"

Cum alegi magazinul de unde comanzi vinul pentru masa festiva?

by admin

Avem de organizat o petrecere la care vinul va fi vedeta si vrem sa comandam ceva de calitate. Cum alegem magazinul de vinuri?

In primul rand ne vom orienta spre un magazin online de vinuri cu experienta pe piata, care are cat mai multe tipuri de vin.

In al doilea rand magazinul trebuie sa aiba livrare rapida, sa aiba conditii proprii de pastrare pentru vinuri, sa aiba si vin alb si vin rosu, rose, dulce, demidulce, sec, toate variatiile posibile ca sa avem de unde alege.

In al treilea rand produsele de pe rafturile virtuale trebuie sa fie din cat mai multe tari pentru a putea oferi invitatilor o degustare cat mai calitativa, pentru a avea pe masa un vin foarte bun.

In al patrulea rand un magazin online de vinuri ar trebui sa aiba consultanti specialisti care sa va ajute sa alegeti tipul de vin care se va „asorta” cel mai bine cu ce puneti pe masa. Este foarte important ca recomandarile sa vina de la oameni cu experienta si care stiu foarte bine ce fel de vinuri se potrivesc cu orice fel de mancare.

In al cincilea rand magazinul de vinuri va trebui sa ofere descrieri detaliate ale soiurilor de struguri si ale tipurilor de vin pentru a sti exact ce veti consuma. Daca ati optat deja pentru un vin alb de la un magazin de vinuri il veti servi cu o carne de pui, cu paste cu sos alb, cu branza, vinul va fi dulce sau demidulce, dar si alaturi de peste sau fructe-aici merg soiurile cu aroma de citrice, crustaceele merg bine cu Sauvignon Blanc.

La aperitiv poti consuma vinurile albe seci, vinurile comandate ar trebui sa fie cat mai vechi pentru a avea o calitate cat mai buna. In magazinele online cu vinuri si preturile sunt mai mici, se pot oferi reduceri si chiar transport gratuit pentru comenzi ce depasesc o anumita suma.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro