''Când avem ceva de spus"

Cum sa alegi cel mai bun site de anunturi gratuite?

by admin

site-de-anunturiMediul online este bun pentru a gasi solutii la orice, dar are o mare problema: ofera prea multe variante si alegerea celei mai bune este foarte dificila. De exemplu, daca vrei sa vinzi sau sa cumperi ceva cauti platforme sau site-uri care sa iti permita sa faci asa ceva. Gasesti la o cautare de la 10-20 la cateva zeci de astfel de site-uri, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale, cu servicii de calitate, gandite in functie de niste criterii pe care doar proprietarii le inteleg.

Cum alegi cel mai bun site de anunturi gratuite? In primul rand te informezi despre istoricul sau, vezi de cand este, ce trafic are, ce reputatie online are.

Multe site-uri cu anunturi sunt recent aparute, nu prea au vizitatori, nu au experienta, asa ca poti posta ce ai de vanzare sau poti cauta ceva de cumparat, dar sansele sa gasesti rapid cumparatori sau produsul dorit sunt mici. In al doilea rand, intri pe site-urile respective si vezi cat de bine sunt aranjate layout-urile, cat de usor sau de repede se incarca paginile, daca sunt grupate intr-o structura logica anunturile, daca experienta oferita utilizatorului e de tip user friendly. In al treilea rand, te orientezi ca site-urile de anunturi gratuite sa aiba si harti interactive sa vezi exact de unde e vanzatorul, sa poti tu ca vanzator sa le arati cumparatorilor unde esti de gasit, sa iti permita sa pui cat mai multe poze relevante, sa ai cat mai multe optiuni de editare si „cosmetizare” a anuntului.

In al patrulea rand, ca sa gasesti un site de anunturi online de calitate trebuie sa analizezi cu atentie si preturile percepute pentru promovare, pentru ca postarea e gratuita, dar daca vrei vizibilitate mai mare pe site platesti cate zeci de lei, bani care conteaza. Nu in ultimul rand, trebuie sa compari si perioada pentru care sunt active anunturile si daca se reinnoiesc automat, unele site-uri permit innoirea la 60 zile, altele la 30 zile, altele la intervale mai mici, te pot lasa sa modifici cum doresti anuntul.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro