''Când avem ceva de spus"

Cum te pregatesti pentru interviu

by admin

locuri-de-munca-part-timeE destul de greu in ziua de azi sa mai gasesti un job bun – la care sa primesti un salariu onorabil. De cele mai multe ori esti nevoit sa iti mai iei un job si daca nu ai nici familie, e necesar sa lucrezi toata ziua – mult si bine. Unii isi cauta locuri de munca part time Timisoara pentru a putea avea programul cat mai incarcat si pentru ca la final de luna, remuneratia sa fie una mai mare.

Pentru a avea insa un job cat mai bun trebuie te prezinti la cat mai multe interviuri. Dar din moment ce te-ai hotarat sa mergi la un interviu fie chiar si pentru un job part time, inseamna ca te-ai pregatit destul de bine. Problema apare atunci cand vrei sa iti schimbi si domeniul in care doresti sa lucrezi, avand in vedere ca poate ti-ai gresit din start vocatia sau meseria ce ti-ai ales-o nici nu e banoasa. ce sa faci insa cand vrei sa obtii un interviu? Inainte de toate continua reaserch-ul inceput inainte de redactarea CV-ului si a scrisorii de intentie si foloseste-te de aceste informatii. Gandeste-te cum i-ai putea ajuta (punctual), care sunt lucrurile pe care tu le-ai putea imbunatati, cum ai putea mari randamentul acestei companii si, nu in ultimul rand, cum ai putea tu deveni mai eficient. Daca afli ce isi doresc ei si poti sa ii convingi ca ai abilitatile de care ei au nevoie, vei fi cu un pas inaintea tuturor competitorilor.

In plus iniante de a merge la un interviu nu uita ca este foarte important sa afli ce tip de companie este, ce servicii ofera, ce planuri au in urmatoarea perioada, competitorii, misiunea acesteia etc. Viziteaza site-ul companie, si cauta in arhiva site-urile de stiri economice pentru a obtine informatiile relevant si care ti-ar putea fi si tie de folos..

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro