''Când avem ceva de spus"

Cumpara corpuri de iluminat cu led pentru interior si exterior si vei avea facturi mai mici la energia electrica

by admin

corpuri-de-iluminatLumina face parte din viata noastra. Ne ajuta sa ne desfasuram activitatile zilnice, ne regleaza functionarea orgnismului si ne indica trecerea timpului, in functie de variatiile sale. In cladiri si case, lumina naturala nu ajunge in cantitate asa de mare asa ca avem nevoie de corpuri de iluminat performante pentru a putea avea cea mai buna lumina in toate incaperile. Cele mai bune pentru sanatatea noastra sunt dispozitivele de iluminat cu led, cu lumina apropiata de cea naturala.

Avantajele unor corpuri de iluminat cu led tin de factura mai mica la energie electrica, consumul cu pana la 70% mai mic decat in cazul becurilor obisnuite, riscurile mai mici de accidente nedorite-becurile cu led nu se supraincing. Pe de alta parte, toate aceste corpuri de iluminat cu led pornesc instantaneu la actionarea intrerupatoarelor, se pot pozitiona oriunde, infrumuseteaza camerele in care functioneaza, pot alunga insectele vara, nu supraincalzesc camera. Pe piata exista o multime de aplicatii ale corpurilor de iluminat cu led, fiecare avand o durata de viata mult mai mare decat becurile normale. Pentru un iluminat uniform si de accentuare puteti alege benzi cu led de la Magic Led, magazinul online cu o oferta variata de corpuri de iluminat bazate pe leduri.

Benzile cu led vandute de Magic led sunt cu 60 pana la 204 led-uri, puteti achizitiona online si seturi benzi, benzi rigide led sau baghete led. Daca aveti nevoie de o lumina mai puternica intr-o anumita camera unde ati amplasat benzi cu led ati putea comanda amplificatoare benzi sau module led pentru a mari puterea benzilor. Benzile cu led se monteaza usor, de intretin foarte simplu, rezista la schimbari climatice, se pot monta si in interior, si in exterior, unele modele rezista si la apa si umiditate crescuta. Pe langa oferta amintita, Macig Led mai pune la dispozitia clientilor spoturi, becuri, aplice, cu sau fara senzor, dar si reflectoare, tuburi cu led, lampi si panouri, proiectoare, toate comercializate la cele mai bune preturi de pe piata.

Clientii isi pot face card de fidelitate si vor avea acces pe viata la oferte speciale doar pentru ei, aplicatii corpuri iluminat led cu un consum de energie foarte mic, randament maxim. Livrarea are loc in maxim 72 de ore de la confirmarea comenzilor, oriunde in tara, se ofera 3 ani garantie extinsa, toate produsele sunt originale si functioneaza conform standardelor europene in vigoare.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro