''Când avem ceva de spus"

Curatarea piscinei. Sfaturi in alegerea unui robot pentru curatarea piscinei

by admin

curatare-piscinaPiscina este visul oricarei persoane care dispune de o vila, de o curte mare, spatioasa. Este bucuria celor mici si instrumentul de relaxare al adultilor, pe timpul verii. Este o oaza unde te poti racori cel mai bine in zilele toride de vara. Piscina este, intr-un cuvant, relaxarea pe care si-o doreste oricine.

Nu este greu de construit o piscina. Cel mai greu este sa o intretii. Si intretinerea trebuie facuta ca la carte, daca nu-ti doresti (ceea ce este si normal!) o piscina murdara, cu apa contaminata, de care tu si membrii familiei tale sa va feriti. Insa, pentru o intretinere corecta a piscinei, ai nevoie de echipamentele potrivite: robotii de piscina, extrem de utili, fara de care nu ai putea sa te bucuri de o piscina curata, zi.

De la robotul manual la cel electric, exista numeroase oferte de roboti piscina care va vor usura munca si care va vor ajuta sa va bucurati de o piscina curata si de o apa limpede, fara eforturi fizice din partea dumneavoastra. Numeroasele modele de roboti pentru piscina fac din intretinerea unei piscine o sarcina usoara, pentru ca piscinele sunt acolo ca sa va bucurati de ele.

Pentru o curatare sigura, fara probleme, a piscinei, va puteti baza pe modelele de roboti piscina propusi de Piscine-irigatii.ro. Cu ajutorul acestora, curatarea piscinei se face automat, prin suctiunea impuritatilor din apa si depozitarea lor intr-un filtru special. Exista si roboti de piscina care pot calcula si cea mai rapida ruta, terminandu-si treaba foarte repede. Acest lucru este posibil cu ajutorul senzorilor speciali montati pe aparate.

Piscine-irigatii.ro recomanda cu incredere:

Robotul automat pentru piscina Vortex 1 – acesta asigura o curatare impecabila a fundului piscinei, printr-un sistem de scanare complet al acestuia. Este dotat cu o tehnologie de tip “Vortex”, ce creaza un vartej de intensitate crescuta inauntrul filtrului acestuia. Mizeria este tinuta in suspensie prevenind blocarea filtrului.

Acest model de robot este ideal pentru piscine cu dimensiuni pana in 10 x 5 metri, de orice forma. Potrivit pentru toate suprafetele (mozaic, gresie, liner, vopsea epoxidica, poliester, fibra de sticla, polipropilena etc.).

Robotul pentru piscina B2B

Robotul automat B2B dispune de sistemul AQUA POWER SYSTEM, care il face sa functioneze cu o viteza mai mare. Este mai eficient, un ciclu dureaza 3 ore. In acest interval de timp el curata podeaua piscinei, pereti si linia apei colectand mizeria in sacul de filtrare. Aqua Power System este un dispozitiv inovativ si inteligent care permite robotului sa se deplaseze pe suprafata piscinei sistematic, fara pierdere de timp.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro