''Când avem ceva de spus"

De acum ajungi in orice colt al lumii, chiar si in zone dificile cu ajutorul hotelului zburator

by admin

hotel-zburatorVacantele sunt momentul perfect pentru relaxare. Plecam departe de sarcini zilnice si sefi nesuferiti, suntem mereu alaturi de familie, ne distram, vizitam, ne minunam si ne intoarcem acasa cu bateriile pline. Totusi sunt si foarte multe zone unde nu putem merge pentru ca sunt foarte greu accesibile, de multe ori ce putem vedea de la sol nu se compara cu ce am putea vedea de la inaltime, asa ca vacantele se pot transforma in niste plimbari lungi si cam atat, cu cateva poze facute.

Datorita americanilor atat de ingeniosi in toate domeniile in viitor ne vom putea petrece concediile in hoteluri zburatoare, cam ca o pastaie, cu vedere 360 de grade si aterizare rapida in orice loc de pe Pamant, preturile cazarii fiind sub cele ale inchirierii unor autoturisme scumpe. Tehnologia din spatele hotelului care zboara e cea a teleghidarii, turistii vor fi mereu in siguranta, este asemanatoare dronelor, hotelul va putea ateriza oriunde, chiar si in afara spatiului terestru, in orice loc de pe Pamant. Frumustea hotelului tine si de structura sa modulara si de barurile, bucatariile si terasele unde invitatii si turistii isi pot petrece momente de neuitat in compania familiei si prietenii, la inaltimi ametitoare de mii de kilometri. In cadrul hotelului sunt pana la 15 camere de oaspeti, cu vedere full 360 de grade, toate sunt atasate de un ax central, fiecare turist putand vizita un anumit loc individual, prin desprinderea modului. Toata calatoria va avea loc automat, exista o harta prestabilita a calatoriei, hotelul va fi dotat si cu tablou de bord si aparat de fotografiat, se pot face fotografii impresionante peste tot.

Noptile vor fi si mai frumoase pentru ca se va putea admira cerul de foarte aproape si plimbarile din timpul zilei nu vor fi la fel de plictisitoare ca atunci cand mergeti pe jos sau cu masina, cu trenul. Urmeaza sa vedem daca proiectul va deveni realitate si daca va prinde in randul publicului, desi acest lucru se va intampla cu siguranta pentru ca tot mai multi oameni cauta modalitati inedite de petrecere a concediilor in locuri cat mai frumoase si mai originale, fara sa cheltuiasca prea mult.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro