''Când avem ceva de spus"

De ce sa iti cumperi o camera video auto?

by admin

camere-auto-dvrCu toate ca marea majoritate a prietenilor mei aveau camere auto DVR, eu inca ezitam daca sa-mi cumpar o camera trafic sau nu, deoarece, sincer, inca nu eram sigur daca as avea nevoie de ea. Desigur, i s-a intamplat unui prieten sa iasa bine dintr-un conflict pe care l-a avut in trafic si in urma caruia i se cerea sa plateasca o sume imensa de bani, doar datorita faptului ca avusese o camera video masina, care filmase intregul incident si, desigur, filmarea nu mai putea fi contestata de nimeni.

Cam toti prietenii mei ziceau ca si-au luat camere auto DVR pentru a fi asigurati in trafic, in cazul in care li se intampla sa ia parte din orice conflict sau incident. Cu parere de bine, niciunul dintre ei nu a avut un accident grav, astfel incat sa apeleze la filmarile de pe camera video masina. Cu toate astea, se spune ca cel mai bine este sa previi orice fel de complicatii. Desigur, aceste camere video trafic sunt foarte importante si au fost un mare avantaj in multiple incidente, fiind o dovada incontestabila de vinovatie sau de greseala inadmisibila in trafic. Tocmai de aceea o camera trafic te poate scuti de o suma frumusica pe care sa o platesti in cazul unui accident pe care nici macar nu tu l-ai provocat. Acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multi soferi opteaza pentru camere video trafic.

Este foarte important sa stim in cazul achizitionarii unor camere video auto, ca acestea continua sa inregistreze si dupa producere accidentului, inca vreo 1-2 minute, de aceea, sunt de folos si in cazul unui accident mai grav. Totusi, vorbind despre circulatia rutiera din fiecare zi, cred ca fiecaruia dintre noi i se poate intampla sa aiba un incident neplacut, o acuzatie pentru ceva ce nu a comis, in aceste cazuri, o camera auto poate oferi confirmarea vorbelor tale. Daca te decizi sa achizitionezi o camera auto, trebuie sa fii foarte atent la calitatea filmarii pe care o ofera, ideal este sa mergi pe calitatea full HD, astfel de camere video auto pot fi cumparate si in magazinele online.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro