''Când avem ceva de spus"

Drone pe post de ajutor la inventarierea lucrurilor, noul trend in magazinele inteligente

by admin

Auditarea, procesul in urma caruia companiile verifica tot ce au prin stocuri si pe rafturi este un proces deosebit de plictisitor, mananca mult timp si resurse. De obicei se iau la mana toate cele care exista prin depozite si pe rafturi si se verifica, se calculeaza, se aranjeaza in tabele dragute. Ce placere, si asta zile intregi daca ai magazine cu foarte multa marfa. O firma s-a gandit sa mai scuteasca din chinul inventarierilor si sa introduca niste ajutoare de nadejde pentru cei care se ocupa de auditare, dronele pentru auditare, cu inteligenta artificiala. Ele vor putea sa identifice corect activele inventariate, auditarea digitala va fi mult simplificata, datele sunt colectate mai rapid si mai eficient, cu acuratete mai mare, iar inventarierea va fi mai usoara pentru cei care o fac.

Toate informatiile colectate vor fi transmise catre platforma de auditare digitala, tip cloud, speciala pentru monitorizarea activelor. Platforma este alimentata de retele de sezori Internet of Things, analiza activelor inventariate se face in timp real, codurile de bare si QR-urile, etichetele sunt scanate imediat si transmise direct catre o platforma globala de audit digital. Inventia firmei este gandita pentru comert si productie, dar se va extinde si in cazul altor domenii daca va functiona bine si clientii vor fi multumiti. O aplicatie a acestei metode de inventariere este numarea masinilor de pe liniile de productie din uzine, stocurile vor fi calculate rapid, fara interventia umana.

Cei care lucreaza la inventariere vor identifica zonele de risc si nu vor mai pierde vremea cu inventarierea manuala pentru active si stocuri. Avantajele unei astfel de inventii sunt multiple, dronele sunt rezistente, pot functiona in orice fel de conditii, se deplaseaza rapid si inventarierea e super rapida, se pot sincroniza cu retele de calculatoare, cu baze de date, platforme inteligente pentru a putea pune la dispozitie date sigure, care reflecta ceea ce se afla pe stocuri si in magazinele clientilor care vor cumpara respectiva tehnologie.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro