''Când avem ceva de spus"

Eficientizeaza munca pe santier cu un Cântar 500 kg de carlig macara

by admin

cantar-carligIn fiecare an si la noi in tara, si in lume se construiesc din ce in ce mai multe cladiri cu diverse destinatii. Santiere vezi la tot pasul, firmele care se ocupa de constructii isi dezvolta aria de servicii tocmai pentru a veni in intampinarea clientilor dornici sa-si vada visul cu ochii.

Pe santiere, indiferent ce se construieste, mai ales in cazul cladirilor inalte care vor adaposti birouri sau sediile unor firme, intalnim macarale. Macaralele sunt foarte utile pentru transportul materialelor si elementelor de constructie foarte grele pe distante scurte si medii, cu ajutorul lor se poate eficientiza munca pe santier.

Ele asigura o mai buna gestionare a greutatilor uriase care apar la un moment dat pe santier, garanteaza siguranta celor care le folosesc si a muncitorilor de pe santier, pot suporta sarcini uriase, sunt simplu de manipulat si de intretinut. Utilitatea macaralelor poate fi extinsa cu ajutorul unui Cântar 500 kg de carlig.

Fabricate din materiale foarte rezistente la greutati mari, cantarele pentru carlig de macara se pot atasa foarte usor utilajelor, permit cantarirea unor greutati uriase fara probleme, sunt precise si usor de intretinut. Multe modele sunt fabricate in America, sunt de buna calitate, au afisaj LED cu vizibilitate buna pentru a putea fi citita valoarea masurata in orice conditii, rezultatul cantaririi este afisat imediat, carcasa de alumina protejeaza mecanismul cantarului si e vopsita in camp electrostatic.

Cantarele pentru macara, avantajoase din toate punctele de vedere

Avantajele folosirii unui cantar pentru carlig de macara tin de varietatea modelelor disponibile pe piata, de usurinta montarii si demontarii lor, de greutatile foarte mari suportate, de calitatea afisajelor si a masuratorilor, de valorile precise afisate si de simplitatea designului.

Acest tip de Cântar 500 kg are acumulator 6V, permite un timp de operare de pana la 100 ore, suprasarcina e de 200%, dar poate ajunge pana la 500%. Gratie constructiei flexibile si calitatilor dovedite, cantarele pentru carlig macara se pot folosi si la interior, au grad de protectie IP54 sau IP65.

Montajul cantarelor se realizeaza intre carlig de ridicare si sarcina de ridicat, afisajul poate indica sarcina ridicata ca greutate bruta sau neta, valoarea maxima. Greutatea redusa a cantarului, temperatura de functionare de pana la 55 grade Celsius si -10 grade Celsius, posibilitatea stingerii automate programate, existenta memoriei pentru datele de cantarire recomanda cantarele de carlig macara.

Preturi bune, calitate garantata, doar in online

Designul lor este avansat, operarea este usoara si convenabila, se poate face cantarirea direct pe teren, timpii de asteptare la pornire nu exista, siguranta sporita este garantata de structura foarte bine gandita a aparatului de masurat.
Preturile pentru cantarele de carlig macara variaza in functie de producator si de materialele folosite in realizarea lor, cele mai bune branduri se gasesc mai usor online, in magazinele virtuale care comercializeaza o gama variata de cantare. In alegerea cantarelor trebuie sa tineti cont de greutatile suportate, de modul in care sunt afisate valorile citite, de garantia oferita si de existenta unui service autorizat pentru reparatii in caz de defectiune.
De asemenea, este bine sa vedeti ce spun clientii care au mai cumparat produsele, cum a decurs livrarea si daca au fost probleme cu articolele livrate, daca raportul calitate-pret s-a verificat si in realitate.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro