''Când avem ceva de spus"

Fanteziile sexuale salbatice

by admin

fantezii-sexualeDesi avem o imaginatie bogata si suntem in stare sa ne facem cele mai interesante scenarii sexuale nu prea ne place sa vorbim despre fanteziile noastre sexuale. Pentru multi, aceste fantezii sunt mult mai salbatice si mai puternice decat ne putem inchipui. In 2014, cercetatorii canadieni au facut un sondaj care a cuprins peste 1500 de adulti pentru a afla cum sta treaba cu fanteziile cu tenta pronuntat sexuala. Toate fanteziile au fost grupate pe teme si pe aparitia unui gen sau al altuia.

Mai mult de 80% dintre participantii la studiu au spus ca au fantezii sexuale legate de a intretine relatii sexuale „dezmatate” in locuri neobisnuite. Unii doreau sa fie dominati, altii sa faca sex in fata unui public cat mai numeros. Doua treimi dintre barbati au recunoscut ca s-ar simti foarte bine sa observe un individ de sex opus dezbracandu-se lasciv in fata lor. Pe de alta parte, mai bine de jumatate dintre femei s-au simtit foarte excitate la gandul ca ar putea face sex cu mai mult de trei barbati. Mai mult de 45 de procente dintre barbati, si aici incepe partea si mai ciudata, si-au imaginat ca ar face sex de placere cu doi barbati deodata, desi doar 3.6% dintre cei ce au raspuns provocarii oamenilor de stiinta au recunoscut ca sunt homosexuali. Un sfert dintre ei erau atrasi si foarte excitati vizavi de ideea de a-si arata organele sexuale intr-un loc public.

O treime dintre femei au recunoscut ca le-ar place sa fie fortate sa faca sex, 41 de procente preferau sa lege pe cineva ca sa obtina placere si mai mare in timpul miscarilor specifice actului sexual. Potrivit stiintei, cam toata lumea are niste chestii creepy in cap, dar asta e valabil pentru ambele genuri si pentru orice om de pe planeta asta, toti suntem la fel.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro