''Când avem ceva de spus"

Femei antreprenoare din Romania

by admin

Luchi-GeorgescuAntreprenoriatul a cunoscut o ascensiune impresionanta in Romania in ultimii ani, iar afirmarea femeilor in acest domeniu este tot mai evidenta si la fel de impresionanta. O antreprenoare de succes de la noi din tara, care se bucura de succes in afaceri si de extinderea constanta a acestora este Luchi Georgescu, cea mai puternica antreprenoare din industria alimentara din Romania. Afirmarea doamnei Luchi Georgescu in sfera afacerilor este cunoscuta de ceva vreme, datorita deciziilor pragmatice si admirabile pe care le ea in vederea extinderii acestora. Recent, Luchi Georgescu a anuntat despre renovarea hotelurilor din statiunea Venus pe care le detine si dorinta de a le aduce la un nivel de trei stele.

Putem afirma, desigur ca este impresionant al doamnei Luchi Georgescu CV, ea fiind una dintre cele mai influente antreprenoare din Romania. Succesul de care se bucura este, fara indoiala, suma unor decizii strategice importante, dar si a unor investitii la timpul si momentul potrivit. Revenind la acel Luchi Georgescu cv, putem afirma ca toate cele care au reusit sa se intample pana in prezent au reprezentat un efort important, mult pragmatism si un bun simt al afacerilor. Afirmarea femeilor in mediul de afaceri este un lucru care trebuie incurajat, deoarece dupa exemplul prezentat anterior, pot avea un mare succes, datorita echilibrului si dorintei de afirmare pe care o poseda.

Mediul de afaceri actual de la noi din tara ar trebui sa incurajeze mai mult afirmarea femeilor si sa le ofere sustinere la inceput de afacere, ceea ce ar fi de mare folos pentru acestea. Iar modelul Luchi Georgescu ramane unul la care se pot face trimiteri in mod constant, cu privire la succesul pe care l-a obtinut cea mai influenta femeie antreprenoare din Romania, la sigur, inca multe urmeaza sa aflam despre aceasta doamna si succesele ei.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro