''Când avem ceva de spus"

Foloseste un fierastrau vertical profesional si veti putea taia orice in timp record

by admin

Pentru cei care activeaza intr-o industrie in care se lucreaza cu lemn sau cu metal este foarte important ca toate utilajele si uneltele sa fie de cea mai buna calitate pentru a avea un randament si a se obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Printre cele mai utile utilaje dintr-o fabrica se numara si fierastraul electric. Disponibil sub diverse forme si cu accesorii care sa simplifice lucrul cu acesta, un fierastrau vertical este ideal pentru debitarea profilelor de metal si a teviolr metabile, daca ne referim la cel cu banda pentru metale.

fierastrau-verticalAvantajul acestor fierastraie tine de rapiditatea realizarii prelucrarii, eficienta fiecarei taieturi si calitatea pieselor obtinute, a finisajelor. Vitezele fierastraielor verticale cu banda pot fi intre 10 metri pe minut si ajung si la 1500 metri pe minut, exista si o perie care previne blocarea spanului intre dintii de la panza, o pompa de racire a panzei. Un fierastrau vertical se foloseste si in industria lemnului, pentru prelucrarea diverselor piese sau pentru finisaje, in cazul folosirii sale fiind necesara si utilizarea ehaustoarelor pentru eliminarea rumegusului. Ambele tipuri de fierastraie sunt compacte, simplu de folosit, taietura e precisa, rapida, se elimina efortul si timpii prea mari la prelucrarea manuala.

Materialele sunt taiate la grosimea durita, fierastraiele sunt sigur de utilizat, au sisteme de fixare si atenuare a vibratiilor, lama sau panza se schimba rapid, au si sistem de pendulare, prelucrarea realozandu-se intr-un timp record. Fierastraiele verticale sunt foarte simplu de montat si de actionat, cu ajutorul unor manete sau butoane, pot fi folosite si de amatori, si de profesionisti, acasa, in propriul atelier sau intr-o hala industriala. Nu sunt zgomotoase, se utilizeaza in siguranta si au un raport calitate pret foarte bun. Pentru fiecare model in parte primiti si o serie de accesorii standard, operarea acestor utilaje si unelte fiind mult simplificata datorita designului si tehnologiei moderne incorporate.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro