''Când avem ceva de spus"

Gaurirea metalului este acum super simpla cu masinile de gaurit metal cu coloana

by admin

Avem urmatorul scenariu: multe piese care trebuie sa fie gaurite in doar cateva minute, oameni care asteapta din alte departamente sa isi continue treaba si foarte multe deadline-uri. Daca ar fi sa punem cativa oameni sa gaureasca manual fie vom avea si multe piese facute gresit, fie vom sta cateva zile bune ca sa terminat un set de piese. Tehnologia moderna a venit si a salvat astfel de situatii, gaurirea de orice fel se poate face acum cu o masina gaurit metal cu coloana.

Pe langa faptul ca termini mai rapid ce ai de facut si nici nu depui efort, piesele gaurite vor fi perfecte, gaura poate fi cat de mica sau de mare doresti, va fie realizata foarte bine in cateva secunde. In general se gauresc piese de prelucrat, avem nevoie de gauri la alezare si la filetare. In orice atelier sau in hale de productie putem intalni o masina gaurit metal cu coloana si transmisie prin curea, una cu angrenaj, de banc si cu coloana sau cu stand si cu coloana. Lipsa vibratiilor puternice, precizia prelucrarilor, rapiditatea lor, toate aceste sunt avantaje ale masinilor de gaurit de acest tip. La acestea se adauga si siguranta sporita si randamentul bun, uzura redusa si numarul mare de tipuri disponibile pe piata la preturi bune. Masinariile se pot muta usor dintr-un loc in altul pentru ca au un design compact, se utilizeaza usor, au sisteme de protejare si permit obtinerea unor gauriri in orice fel de metal, cu duritati diferite.

Cu masinile de gaurit nu doar ca veti avea la final piese care arata excelent, dar veti putea termina comanda data mult mai rapid, spre multumirea clientilor si a furnizorilor. De asemenea cu masinile de gaurit moderne veti putea sa realizati dimensiuni diferite ale gaurilor in cel mai scurt timp. Dimensiunile sunt personalizate si stabilite cu exactitate inainte, asa ca o gaurire corecta se va realiza automat in cateva secunde.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro