''Când avem ceva de spus"

Geaca care stie de toate si poate face cam orice pentru tine, viitorul imbracamintii cool

by admin

google-lanseaza-geacaPoate ti-ai dorit sa porti in fiecare zi haine inteligente care sa te fereasca de accidente sau sa iti ofere informatii in timp real despre starea ta de sanatate sau despre mediu. Ti-ai inchipuit ca va exista o lume in care tot ce inseamna imbracaminte se va putea conecta la un telefon si va putea oferi cele mai interesante informatii despre lucruri la care acum poate nici nu te gandesti.

Deja Google, un inovator in tot ceea ce inseamna proiecte de viitor, impreuna cu Levi au facut o geaca inteligenta, un fel de interfata intre user si telefon. Destul de ieftina pentru ce poate, doar 350 de dolari, geaca se va putea cumpara din magazine din toamna, va putea fi purtata si accesorizata oricum doreste cumparatorul. Geaca este de fapt un device sofisticat cu o suprafata sensibila la atingere care are forma unei geci. Este suficient sa faceti cateva gesturi pe haina si deja smartphoneul va reactiona, poti asculta muzica sau raspunde direct la apel…cu geaca. Geaca este rezistenta, evident ca nu se poate spala in masina de spalat, se curata totusi cu substante speciale prin stergere usoara.

Acesta nu este primul experiment cu haine inteligente, deja sunt tricouri cu diverse functii. Geaca a fost gandita pentru biciclisti, care nu au prea multa mobilitate in timpul mersului pe diverse trasee, asa ca geaca poate fi excelenta daca vrei sa schimbi melodia sau sa ai informatii GPS inn timp real despre eventuale obstacole din calea ta. Se poate raspunde si la apel, fireste, se poate da muzica mai tare in casti. Geaca ofera multiple posibilitati de personalizare asa ca poate raspunde la orice fel de comanda setata de utilizator.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro