''Când avem ceva de spus"

Greseli in alegerea invitatiilor

by admin

invitatii-nuntaDesi nu multi dintre noi acordam atentie suficienta invitatiilor pentru nunta, adevarul este ca modul in care alegem invitatiile, textul pentru invitatii nunta si modul in care alegem sa le inscriptionam sunt supuse de multe ori greselilor.
Prima si cea mai mare greseala in conceperea unei invitatii, in cazul in care nu optati pentru unele cu model standard, este includerea a cat mai multe motive legate de nunta in designul invitatiei. Pe principiul mai putin este mai mult, sfatul specialistilor este sa alegeti un singur motiv din tema nuntii pe care sa-l includeti in designul invitatiei. Acesta poate fi culoarea principala, sau un aspect care sa tina de decorul salii in care va avea loc nunta sau o tema pe care o veti incorpora apoi in tema nuntii.

Prea multa culoare este o alta greseala majora care se poate face in alegerea aspectului invitatiilor. Tuturor ne plac culorile si mai ales cand se apropie magia nuntii, suntem veseli si inclinati catre culoare. Specialistii recomanda insa sa va temperati veselia si sa aveti intotdeauna grija la culoare, sa creati un echilibru intre culorile stralucitoare si cele neutre. Tot aici, asigurati-va ca alegeti culoarea potrivita pentru text, in contrast cu fondul de culoare al invitatiei, pentru ca textul sa fie usor de citit.

Amestecarea stilurilor este si ea o eroare destul de frecventa. Imaginati-va ca primiti o invitatie foarte eleganta, in culori simple si stilate, iar la interior gasiti un text scris cu un font vesel, dimensiune mare si culoare vibranta. Nimic mai nepotrivit. Specialistii in nunti recomanda sa mergeti pe stilul ales pentru invitatie atat in forma si culoare cat si in alegerea fontului si mai apoi a plicului, pentru un aspect unitar. Preferabil ar fi ca in culorile invitatiei sa se regaseasca macar una dintre culorile cu care veti decora mai tarziu sala de receptii in care se va desfasura nunta.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro