''Când avem ceva de spus"

Idei de cadouri corporate

by admin

cadouri-corporateCu totii avem o mare problema atunci cand se apropie sarbatorile de iarna si trebuie sa ne gandim la idei de cadouri pentru colegii nostri de la serviciu. Unii sunt mai inspirati in alegerea unui cadou corporate, altii mai putin, dar atunci cand mai multi ani la rand trebuie sa te gandesti la un cadou business pentru colegii tai, atunci, inevitabil, ajungi intr-un moment in care devii neinspirat. Asta s-a intamplat si cu mine anul acesta, in care dupa atatia ani in care am ales cadouri pentru colegii mei, nu mai stiam ce as putea sa aleg, astfel incat sa-i bucur si anul acesta. Intr-un final, am ales cateva cadouri corporate Debonaire.

Un cadou business trebuie sa imbine perfect eleganta si bunul gust, in acelasi timp sa fie ceva, intr-adevar, placut si util. Desigur, depinde mult si de gradul de intimitate pe care il ai cu colegii de serviciu, deoarece cu unii poti fi prieten foarte apropiat, iar cu altii se pot mentine relatiile intr-un cadru strict colegial, tocmai de aceea acestea sunt aspecte foarte importante de care trebuie sa tii cont in alegerea unui cadou corporate.

Daca esti mult mai apropiat/a cu colegii de serviciu, atunci poti opta pentru cadouri corporate personalizate, astfel, intr-adevar, se vor simti speciali si ii vei surprinde foarte placut. Alegerea unor cadouri corporate personalizate este posibila si atunci cand relatiile cu colegii tai se mentin intr-un cadru strict legat de serviciu, insa ati avut colaborari importante si sustinere reciproca. De exemplu, o sticla de vin bun si o cutie cu ciocolata belgiana, incontestabil, i-ar placea sa primeasca oricui, mai ales daca acest cadou este insotit si de un mesaj frumos de felicitare cu ocazia sarbatorilor de iarna. Multa inspiratie la alegerea cadourilor sa aveti.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro