''Când avem ceva de spus"

Incalzire prin pardoseala

by admin

Incalzirea prin pardoseala este un proces mai inovativ de incalzire al incaperilor care nu este accesibil chiar tuturor si nu din cauza preturilor, ci din cauza ca necesita modificari majore. Sa ne imaginam de pilda ca aveti deja parchet in casa care v-a ajuns pana la 2000 de lei pe camera, pe putin si doriti sa va faceti o modificare. Va trebui nu numai sa achizitionati covoare electrice insa si sa investiti in parchet sau in gresie. Desigur este o incalzire superioara, de calitate excelenta, care nu numai ca ajuta la economisire insa da si un grad de confort ridicat si mult mai placut.

Incalzirea prin pardoseala se face tot printr-o conexiune la o centrala electrica, termica, pe combsutibil solid sau gaz, in functie de cum alegeti, insa mai sunt si variante directe cum ar fi prin utilizarea de covoare electrice. Acestea pot ajunge la o temperatura de pana la 40 de grade si pot fi reglate de asemenea. In cazul in care doriti oferte cat mai bune trebuie sa intrati pe site-ul firmeiexpert instal group unde veti primi cele mai profitabile preturi si cele mai calitative produse.

Incalzirea prin pardoseala este indicata mai ales pentru vile si pentru incaperile mari deoarece astfel caldura va fi propagata in aer, de jos in sus si nu dintr-o parte, provenind de pilda de la un calorifer atasat de un perete. Desigur mai sunt si variante mult mai inovatoare cum ar fi panourile solare, insa acestea tind de regula sa fie mai putin estetice, mai ales pentru ca ocupa spatiu si nu totdeauna exista si bugetul pentru a le achizitiona. Incalzirea prin pardoseala este in cele din urma o metoda relativ ieftina si foarte eleganta pentru a va putea incalzi caminul, alaturi de care puteti utiliza pentru efect si un semineu electric sau chiar unul pe combustibil solid. Pe acest site mai gasiti si pompe-submersibile expert instal group, la preturi excelente.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro