''Când avem ceva de spus"

Mobilierul urban poate contribui la imbunatatirea imaginii orasului dumneavoastra

by admin

In orasele mici sau mari mobilierul urban este o un element de nelipsit din peisaj, foarte important pentru imaginea si functionalitatea oraselor. Mobilierul urban este in cele mai multe cazuri personalizat la nivel cromatic, sunt alese piese care reflecta cumva personalitatea locurilor in care sunt amplasate, mobilierul e mereu de calitate, cu o amplasare atent gandita in functie de dinamica oraselor.

In functie de nevoile fiecarui oras si de viziunea celor care se ocupa de amenajari exterioare se pot folosi piese de mobilier urban pentru parcuri, strazi principale, zonele de asteptare ale mijloacelor de transport in comun. Pe langa clasicele banci din diverse materiale in orase mai intalnim si ghivece pentru flori, suporturi pentru bicicleta, adaposturi special amenajate pentru a-i feri pe cetateni de intemperiile din fiecare sezon.

Designul pieselor de mobilier urban este elegant, rezistenta mobilierului este garantata de proiectare si de finisajele atent alese de firmele care le comercializeaza. Indiferent unde sunt amplasate toate piesele de mobilier pentru orase sunt fixate excelent la nivelul solului, au stabilitate si rezistenta la uzura, se pot muta usor dintr-un loc in altul, au dimensiuni adaptate zonei in care se amplaseaza. Intretinerea lor este usoara, in cazul bancilor vopseau folosita si tratamentele aplicate lemnului sporesc rezistenta la intemperii.

Pentru mobilierul urban potrivit pentru orasul dvs. puteti apela oricand la EcoPractic, firma cu experienta pe piata si oferte variate de mobilier. Aici veti gasi banci din lemn si otel, tratate la suprafata cu vopsea in diverse culori, sezut si spatar din lemn tropical de esenta tare, banci din otel inoxidabil cu posibilitate de ancorare la sol, simplu de intretinut, banci duble, din tabla, in doua culori, cu si fara spatar, din beton sau fonta.

De asemenea, se pot comanda mese din lemn si otel, ghivece din beton si otel, plastic, suporturi moderne pentru biciclete. Livrarea este rapida, in 1-2 zile lucratoare, comenzile se plaseaza telefonic si online, orice intrebari sunt lamurite la telefon sau via chat-ul online.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro