''Când avem ceva de spus"

Opritul alarmei de la telefonul va fi mai greu pentru ca… telefonul va „fugi”

by admin

alarma-dimineataDe cate ori nu vi s-a intamplat sa va treziti dimineata mult prea tarziu pentru ca ati pus pe silent soneria telefonului si ati mai dormit vreo doua ore in plus. Trezitul de dimineata este greu pentru toata lumea, dar este foarte important pentru a fi la timp la locul de munca si a nu primi avertizari de la sefi. Pentru a nu mai avea posibilitatea sa inchizi alarma producatorii de carcase au venit cu o idee geniala: carcasa care o ia la goana cand vrei sa opresti alerta de la telefon.

Carcasa printata 3D mentine in siguranta sistemul de repetare a alarmei la intervale de cinci sau zece minute astfel ca vrei, nu vrei te scoli si te duci la locul de munca fara comentarii. Ca sa poata merge rapid si sa nu apuci sa inchizi telefonul in carcasa exista controller, convertor serial-USB, circuite si motoare, drivere, encodere rotative. Si rotile sunt printate 3D asa ca telefonul se plimba bine mersi pe o suprafata plata in timp ce tu te chinui disperat sa opresti alarma aia idioata. Carcasa are deja trei functii implementatre, Hard Push, Runaway Snooze si Scale Trace. Runaway Snooze permite carcasei sa se deplaseze imediat ce incepe soneria, Hard Push e pentru momentele acelea in care primesti multe notificari, telefonul vine aproape, iar Scale Trace este pentru aplicatie practica. Masurarea suprafetelor, spatiilor goale, cautarea de mobila care sa se potriveasca spatiului, toate sunt posibile doar prin alegerea acestui mod. Ideea este buna mai ales pentru cei care au probleme cu somnul si cu trezitul de dimineata.

Singura cerinta a carcasei umblatoare este ca suprafata sa fie destul de mare ca sa poata avea loc miscarea, altfel il puteti sparge daca va cadea pe parchet sau gresie. Pe viitor producatorii japonezi spun ca vor adauga si alte functii si vor rafina raspunsul carcasei la alarmele de la telefon, eventual se pot adauga si lumini sau avertizari de alta natura chiar daca nu apuci sa pui mana pe telefon. Tehnologia evolueaza cu o viteza uimitoare asa ca astfel de carcase vor fi o banalitate si le vor putea cumpara toti cei care nu vor sa mai fie pacaliti de soneriile care se opresc la atingerea telefonului.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro