''Când avem ceva de spus"

Petrecerea de nunta exact asa cum ai visat

by admin

View More: http://amyjoroyall.pass.us/erinandlanceweddingCand trebuie sa organizati o petrecere de nunta aveti la dispozitie doua variante: DJ si trupa nunta. Dintre cele doua optiuni, de departe cea mai buna este trupa de muzicieni. Muzica de calitate, acordurile superbe ale instrumentelor, posibilitatea interactiunii cu membrii formatiei, numarul mare de melodii pe care o astfel de trupa nunta le poate canta la petrecere sunt doar cateva dintre motivele pentru care cele mai multe cupluri aleg formatia in detrimentul DJ-ului. Pe langa aceste aspecte, formatia poate aduce antren si atitudine pozitiva prin prestanta membrilor acesteia, vitalitatea si energia pot sa readuca zambetul pe buze chiar si in cazul invitatilor care nu sunt asa de entuziasmati la eveniment.

Angajarea unei trupe pentru nunta inseamna si cateva ore bune de repetitii, o organizare riguroasa a programului artistic, eventual si cateva pauze pentru membrii formatiei pentru ca nu se poate canta non-stop timp de opt sau zece ore. Dar toate aceste mici inconveniente sunt contrabalansate de o atmosfera de vis in noaptea nuntii, de invitatii care vor dansa cat ii vor tine picioarele si de mirii care vor putea sa se distreze cat e noaptea de lunga. Inainte de a bate palma cu o trupa nunta trebuie sa discutati cu seful formatiei si sa stabiliti clar repertoriul, daca pot canta ce doriti dvs., daca pot face o atmosfera de neuitat cate ore aveti dvs. nevoie, daca sunt dispusi sa cante si altceva la cererea invitatilor. De asemenea, trebuie sa negociati si onorariul per spectacol, daca se vor face reduceri in functie de pauzele luate sau de timpul acordat cantecelor etc.

Toate aceste aspecte sunt importante pentru a va asigura ca totul decurge ca la carte in ziua nuntii. Formatiile au program incarcat in general asa ca trebuie sa discutati din timp cu membrii trupei si sa fixati data perfecta pentru a putea sa profitati de muzica deosebita atunci cand veti avea nevoie.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro