''Când avem ceva de spus"

Plasele pentru tantari, un accesoriu obligatoriu la montarea termopanelor

by admin

La montarea geamurilor termopan clientii au optiunea sa instaleze si plase pentru tantari in anumite zone. Plasele pentru tantari sunt simplu de montat si demontat, se pot confectiona rapid, la comanda, au un rol important in estetica unei tamplarii, sunt rezistente si au un grad de uzura redus. Modelele mai noi sunt fabricate din PVC sau aluminiu, cromatica e diferita si se adapteaza culorii tamplariei, fibra de sticla din care sunt fabricate nu afecteaza vizibilitatea. Sistemele de inchidere din dotarea plaselor pentru insecte sunt rapide, asigura o inchidere etansa, tantarii si alte musculite nu va vor deranja in zilele toride de vara.

In functie de preferintele clientilor se pot alege plase pentru tantari fixe, mobila sau sub forma de rulou. Firmele care se ocupa de productia lor pot recomanda modelul potrivit pentru orice tamplarie, indiferent ce plase alegeti calitatea este garantata si intretinerea e simpla. Plasele fixe se monteaza pe cadre din metal, se fixeaza cu ajutorul clemelor din PVC, se curata usor si demontarea e foarte simpla, cele mobile se monteaza direct pe toc prin intermediul balamalelor, iarasi usor de demontat pe perioada iernii.

Cele sub forma de rulou au un snur special care permite actionarea rapida, se monteaza si la geamurile mai pretentioase, fibrele din care sunt fabricate plasele cu rulou sunt rezistente la intemperii si la actiunea razelor solare. Avantajul lor este dat de posibilitatea ridicarii lor iarna si tinerii in casetele din partea superioara, fara a trebui sa le demontati.

Plasele pentru tantari sunt necesare mai ales in zonele din apropierea apelor mari, fluviilor, raurilor, acolo unde insectele se inmultesc foarte rapid si unde noptile pot deveni de cosmar daca nu exista protectie impotriva insectelor. Costurile plaselor pentru tantari sunt destul de mici, se pot comanda de la orice firme care produc termopane, montarea este rapida si usoara, iar ingrijirea lor este foarte simpla.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro