''Când avem ceva de spus"

Prezinta-ti ideile despre produse si servicii prin intermediul unui flipchart profesional

by admin

Flipchart_magneticCand ai de facut o prezentare si vrei sa impresionezi audienta cu o metoda de prezentare inedita primul lucru la care ar trebui sa te gandesti este achizitionarea unui flipchart de calitate, magnetic. Flipchart-ul se foloseste in general la prezentari de afaceri si sedinte interne, prezentari in fata unui numar restrans de oameni, insa are o multime de alte aplicatii, in functie de nevoile celor care il cumpara. Modelele de flipchart-uri pot fi magnetice cu brate laterale, din sticla, cu roti pentru deplasarea usoara si pozitionare in zona dorita, hartia se prinde foarte usor pe flipchart cu suruburi sau cleme speciale, sunt foarte rezistente si usor de intretinut.

La final, cand nu mai aveti nevoie de ele se pot strange si demonta rapid, se depoziteaza foarte usor pentru ca nu ocupa spatiu mult, rama este din aluminiu, inaltimea este reglabila. Avantajele oferite de aceste flipchart-uri sunt date de flexibilitatea lor, data de faptul ca se pot fixa orice fel de foi pe ele, dar se poate si nota sau desena fara probleme, pe cele magnetice. Pe Zenon, magazin online cu o gama variata de flipchart-uri aveti la dispozitie peste 20 de produse din aceasta categorie, de la producatori renumiti la nivel international, Optima sau Smart, Smit Leitz, designul lor este unul deosebit, au garantie de doi ani, rotile speciale pentru mobilitate maxima, dar si puncte flexibile de suspensie a hartiei. Daca prezentarea are loc in alt spatiu flipchart-urile sunt usor de transportat, ii ajuta pe cei care au de sustinut prezentari sa le organizeze vizual mai bine si sa le faca mai atractive-se pot adauga idei cu ajutorul flipchart-ului, se pot exemplifica.

Prezentarile in care e implicat si un flipchart cumparat de le Zenon vor fi mai interactive, flipchart-ul nu depinde de curent sau de internet, calculator, se poate folosi oriunde, preturile sunt pentru toate buzunarele.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro