''Când avem ceva de spus"

Protejeaza componente sensibile la socuri mecanice cu ajutorul unor cutii depozitare

by admin

Sunt multe domenii in care depozitarea unor componente sau a unor materiale este foarte importanta pentru calitatea si integritatea acestora. In general depozitarea se realizeaza in locuri special amenajate, ferite de umezeala si de razele soarelui, conform indicatiilor producatorilor.

Nu e suficienta o camera bine aerisita sau o hala unde toti factorii climatici sunt controlati minut de minut pentru a fi siguri de integritatea pieselor sau a materialelor depozitate. Un rol foarte important in procesul de depozitare il joaca si recipientele in care vor sta produsele sau materialele. Cele mai la indemana raman asa numitele cutii de depozitare, niste cutii speciale, cu inchidere ermetica, capabile sa fereasca orice se afla inauntru de socuri mecanice si de degradare.

Cutiile pentru depozitare sunt utilizate si la pastrarea in siguranta a componentelor electrice sensibile, sunt din plastic conductibil electric, transportul fiind posibil in cele mai bune conditii. Structura lor fixa si rigiditatea garantata, volumul mare si forma lor usor de transportat, toate aceste caracteristici permit unor cutii depozitare sa fie folosite in orice conditii fara a se pune in pericol integritatea produselor sau materialelor transportate.

Deschiderea accidentala a cutiilor este preintampinata cu ajutorul unei asigurari duble in partea frontala a cutiilor, volumul maxim sustinut este de 20kg, pe piata sunt disponibile diverse marimi si forme asa ca fiecare client isi poate alege cutia dupa cum are nevoie. Capacul unit prin intermediul unor balamale solide este un alt factor care poate contribui la transport in cele mai bune conditii si la protejarea excelenta a continutului cutiilor. Cutiile din plastic rezista la utilizare pe termen lung, plasticul are o structura atent construita pentru a sustine greutati mari, la fiecare cutie achizitionata clientii primesc si instructiuni de utilizare pentru o manevrare cat mai simpla. Preturile cutiilor de depozitare variaza in functie de capacitatea lor, de accesorii si de constructie, majoritatea cutiilor de calitate se gasesc si in online, sunt mai ieftine la producatori si distribuitori directi.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro