''Când avem ceva de spus"

Remodelarea corporala este acum mult mai simpla prin liposuctie

by admin

liposuctieCorpul uman perfect nu exista. Fiecare organism in parte are micile sale defecte si imperfectiuni care il fac pana la urma sa fie unic in felul sau. Poate cea mai intalnita „defectiune” o reprezinta depunerile necontrolate de tesut adipos prin diverse zone vizile externe ale corpului uman. Pe masura ce anii trec, aceste acumulari de tesut incep sa deformeze corpul si sa ne oblige sa ne schimbam mereu hainele. Medicina moderna are o solutie rapida si radicala pentru indepartarea acestor imperfectiuni numita liposuctie sau lipoaspiratie.

Daca va intrebati ce este liposuctia trebuie sa stiti ca procedeul din spatele acestei denumiri destul de ciudate este una simpla, tinand de chirurgia siluetei. Cine se supune la o operatie de liposuctie nu are de ce sa isi faca griji intrucat prin lipoaspiratie se extrage fara durere si fara incizie tesutul adipos in exces din zona coapselor, soldurilor sau abdomenului. Contrar credintei generale ca lipoaspiratia este o cale rapida de slabit, in practica, in urma procedurii de liposuctie se remodeleaza corpul si nimic mai mult. Pacientii care vor sa faca o astfel de operatie trebuie sa aiba greutate corporala normala, pielea trebuie sa fie elastica, sa aiba depozite de grasime localizate in zone „clasice”. Intreaga operatie de liposuctie dureaza in medie o ora pentru fiecare zona, se poate face si anestezie locala sau generala, nu se pune problema sa ramana urme dupa operatie, orice cicatrice vindecandu-se la doar cateva zile dupa interventie. In prezent sunt doua metode de liposuctie, prin lipoaspiratie, cu o canula introdusa impreuna cu o solutie de suspensie si aspirata cu tot cu tesutul adipos si prin liposculptura, care urmareste modelarea zonelor vizate in scop strict estetic. Efectele operatiei estetice se vad mai ales atunci cand exista celulita, increderea in sine creste, trasaturile sunt subtiate, altele sunt augmentate.

Nu este necesara dieta pentru eliminarea tesutului adipos, recuperarea e rapida. Medicii de la Clinica Zetta va pot ajuta sa intelegeti mai bine despre ce este vorba si care sunt efectele benefice ale operatiei, aveti la dispozitie cea mai moderna procedura si cele mai sigure tehnici, centrul de excelenta in chirurgia plastica si microchirurgie reconstructiva fiind recunoscut la nivel national pentru rezultatele deosebite din aceste arii medicale. Interventiile chirurgicale au loc in sali speciale, aseptice, se realizeaza cu instrumentar steril si de calitate, pacientul e monitorizat inclusiv la nivel cerebral pe tot parcursul operatiei. Nu exista risc de infectii in timpul operatiei intrucat salile au flux laminar de aer pentru atmosfera sterila. Echipa de medici se pregateste in permanenta participand la cursuri de formare si de perfectionare, experienta de ani buni fiind deosebit de folositoare in cazul unor complicatii operatorii mai rare. Preturile operatiilor si alte informatii despre cele doua proceduri le puteti afla de pe site-ul oficial.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro