''Când avem ceva de spus"

Reprogramarea subconstientului, cea mai buna metoda de a obtine ce-ti doresti

by admin

subconstientSubconstientul nostru este suficient de complex pentru ca oamenii de stiinta sa il studieze inca si astazi. Multe dintre actiunele noastre sunt dictate de subconstient, ajungem sa fim controlati fara sa ne dam seama de subconstient, subconstientul este poate cel mai bun prieten, dar si cel mai mare dusman. De multe ori ca sa ne atingem anumite obiective este suficient sa „gandim pozitiv”, sa trecem de la emotii negative la cele pozitive, sa incercam sa rezolvam problemele aparute printr-o gandire cat mai bine concentrata spre indeplinirea dorintelor noastre.

Se stie deja ca oamenii care gandesc negativ nu au cum sa obtina ce vor pentru ca se instaleaza un blocaj, dialogul intern nu mai exista, pot aparea manifestari atat la nivel psihic, cat si la nivel fizic. Ca sa ajungem mai usor la subconstient si sa ne folosim de toate capacitatile sale este suficient sa exploatam emotiile cat mai mult posibil. In prezent exista cel putin patru metode prin care putem reprograma subconstientul pentru a ne atinge scopurile. Prima este cea a lui Tony Robbins, autor si speaker de dezvoltare personala, un om foarte apreciat si foarte bun in ceea ce face. In viziunea lui emotiile noastre, de la cele mai simple la cele mai banale, sunt rezultatul unei initiative. Cand gandesti negativ automat te vei simti mult mai prost, vor aparea emotii negative care-ti vor afecta in primul rand psihicul. Ca sa ai acces la subconstient el propune mai multi pasi.

La inceput se sta la nivelul solului cu ochii inchisi si mainile deasupra capului, ridicate, dupa care se inspira si se expira in nu mai putin de trei seturi de cate 30 respiratii, cat mai puternic. Pe fiecare respiratie bratele sunt trase in jos si pumnii sunt stransi. La final cei care incearca metoda vor trebui sa isi propuna sa simta recunostinta si iubire de sine, dupa care e bine sa isi „insereze” in subconstient ganduri noi, credinte despre obiectivele pe care le au de obtinut.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro