''Când avem ceva de spus"

Schimbati vechile uniforme medicale cu unele noi, din materiale de calitate, pentru o igiena perfecta

by admin

halate-medicaleIn spitale si in policlinici sunt reguli pe care tot personalul le respecta cu sfintenie. Toate ustensilele si instrumentarul sunt sterilizate pentru a nu aparea infectiile, medicii si asistentele isi schimba periodic uniforme medicale ieftine astfel incat riscul de imbolnavire sau de agravare a starii de sanatate a pacientilor sa fie cat mai redus. Uniformele medicale trebuie sa fie de calitate, din bumbac sau alte materiale rezistente intrucat se igienizeaza de multe ori in masini de spalat de mari dimensiuni, puternice, asa ca fibrele trebuie sa fie atent prelucrate.

Intrucat medicii si asistentele sunt implicati in foarte multe interventii si au nevoie de mobilitate, aceste uniforme medicale au de cele mai multe ori o croiala potrivita pentru fiecare individ, sunt colorate in albastru sau verde, pentru a delimita clar sectia din care provine personalul, asistentele poarta uniformele medicale clasice de culoare alba. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca orice uniforma medicala tin in primul rand de estetica articolelor vestimentare, de utilitatea lor, de posibilitatea igienizarii prin spalare cu substante speciale, dar si de calitatea tesaturilor si tratamentelor suportate de acestea. Daca aveti nevoie sa va reinnoiti stocul de uniforme ieftine de cea mai buna calitate pentru spitalul sau policlinica pe care le conduceti atunci puteti sa beneficiati acum de oferta de Echipament de protectie Dispotrading. Firma Dispo Trading este specializata in echipamente de protectie speciale pentru domeniul medical, executa la comanda si personalizeaza rapid imbracaminte si accesorii, comode si functionale, simplu de intretinut si din materiale de calitate. Echipamentele de protectie si uniformele medicale sunt adaptate pentru fiecare sezon, se pot alege marimile si materialul din care sunt confectionate foarte simplu, cu ajutorul filtrelor disponibile online. In categoria uniforme medicale sunt cuprinse bonete medicale, botosi de unica folosinta, halate medicale, dar si uniforme ieftine ce pot fi „branduite” cu insemnele spitalului sau ale policlinicii.

Tesaturile sunt alese cu atentie, culorile se pastreaza chiar si dupa mai multe spalari, nu intra la apa, capsele si cusaturile, nasturii folositi la o uniforma medicala sunt de cea mai buna calitate. Uniformele se potrivesc pe orice conformatie anatomica, se livreaza rapid, prin curier, comenzile pot fi plasate telefonic sau online, consilierea este gratuita, pe site exista un numar mare de modele pentru barbati si femei, iar periodic sunt reduceri la cele mai populare articole de imbracaminte pentru domeniul medical.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro