''Când avem ceva de spus"

Speaker-ul motivational Gabriel Comanescu, omul care va poate ajuta sa intelegeti mai bine pasii spre un succes garantat

by admin

De multe ori, in viata, ca sa reusesti, ai nevoie de un imbold. Multi dintre noi putem sa ne mobilizam si sa actionam pentru a ajunge rapid in functii bune, pentru a avea o viata exact asa cum ne-am dorit-o. Cei care nu o pot face si simt ca au de trecut o bariera pe care nu prea vad cum sa o depaseasca s-ar putea sa aiba nevoie sa participe la un seminar, o sedinta tinuta de un speaker motivational. Speakerul motivational este un concept destul de nou la noi, cei care au deja experienta in aceasta „meserie” aduna in jurul lor zeci sau sute de oameni dornici sa afle cum pot reusi mai usor si cum pot sa depaseasca anumite temeri, poate anumite perioade mai proaste din viata lor in care lucrurile nu merg chiar asa de bine.

Dupa fiecare sesiune la care participa un motivational speaker oamenii din sala vor reusi sa inteleaga si sa se inteleaga pe sine mai bine, sa gaseasca resursele necesare pentru a continua planurile lor si a deveni mai buni si mai eficienti. Desi se foloseste doar de exemple si de cuvinte, de un discurs foarte bine construit un speaker motivational va poate ajuta sa constientizati niste lucruri pe care in alte conditii nu aveati cum sa le descoperiti. Practic un motivational speaker este un fel de indrumator care va poate oferi cate idei, cate „cai” pe care sa porniti si pe care le puteti personaliza in functie de aspiratiile dvs. si de ideile dvs. despre tot ce se intampla in jurul dvs.

Ce este interesant este faptul ca intotdeauna speakerul va avea o lista de pasi simpli pe care ii puteti aplica pentru a reusi, multi vin cu exemple din viata proprie, poate au trecut prin ce treceti si dvs. si au reusit sa iasa la capat doar printr-o motivatie suficient de puternica pentru a depasi orice obstacole. Un astfel de speaker este si Gabriel Comanescu, un om cu o experienta bogata de viata care reuseste de fiecare data sa suprinda placut si sa ajute pe cei din jurul sau sa mearga mai departe pe drumul lor, fara sa se teama de posibilele obstacole ce vor interveni. Gabriel Comanescu are deja publicate carti interesante cu principii motivationale, este foarte bine ancorat in realitate, poate da oricand exemple si din viata personala, si din realitatea care-l inconjoara in asa fel incat toti cei ce il asculta sa poata ajunge unde isi doresc mult mai usor.

In permanenta Gabriel Comanescu participa la sesiuni speciale cu tineri sau cu adulti, impartaseste cele mai interesante idei si principii, poate sa le ofere celor interesati pasii simpli de a construi un discurs motivational convingator, de a atinge obiectivul dorit cat mai rapid, dar si cateva idei despre cum se poate scapa de emotiile care ne complesesc cand trebuie sa vorbim in public. Atat pe site-ul sau oficial, cat si la intalnirile directe, in salile de seminarii sau conferinte, Comanescu reuseste sa ofere de fiecare data sfaturi si experiente de viata care pot constitui o motivatie suficient de puternica pentru un succes in viata, indiferent de varsta sau de statut social.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro