''Când avem ceva de spus"

Te-ai cam dat la bautura si estie mahmur? Mananci o inghetata si-ti trece

by admin

mahmurealaDupa o petrecere buna, unde au curs kilograme de bautura si tone de mancare incepi sa te resimti si sa nu mai fii asa de sigur pe tine mai ales dimineata cand incerci sa te dai jos din pat. Stari de rau, greata, dureri de cap, dureri de stomac, ameteli, toate se pot rezuma intr-un singur cuvant: mahmureala. In afara de remediile naturale cu zeama de varsa, ciorba de potroace, in lumea larga oamenii se dreg si altfel.

Ideea este sa iei ceva care sa restabileasca echilibrul in organism si sa te ajute sa elimini rapid din alcoolul care a mai ramas in sistemul au. Coreeni, campioni la baut si petrecut, s-au gandit mult, mai ceva ca ardelenii, s-au scarpinat bine in moalele capului si au venit cu o idee indrazneata: ma, ce ar fi daca ai de au cazut sub masa aseara ar scapa de mahmureala cu o simpla inghetata, ah, cum ar fi? Dureri de cap, greata, ameteli, le poti spune adio daca ai drum prin Coreea de Sud si curiozitatea sa intri si-n supermarketuri. Inghetata cu pricina nu e prea scumpa, are gust de grapefruit si un ingredient minune vechi de vreo patru secole. Care e ingredientul? Cu siguranta nu varza. E vorba de stafide, dar nu orice stafide ce soiul oriental dintr-un arbust anume.

Produsul scos la vanzare si substantele active au fost mai intai testate stiintific, in asa fel incat efectul sa fie garantat. S-a observat la soarecii de laborator ca acestia nu mai prezentau efectele mahmurelii de dupa betie daca li se dadea extract din samburii fructelor respectivului arbust. Stafidele din acest soi contin multa glucoza, fructoza, calciu si fier, minerale de tot felul, de unde si efectul rapid si puternic. Si de ce ar avea nevoie Coreea de Sud de inghetata antimahmureala sau produse antimahmureala. Simplu, dupa ce termina munca, coreeni trag o betie buna cu prietenii prin ce carciumi le ies in cale.

De altfel, producatorii de astfel de remedii castiga bani buni, ajungandu-se sa existe si machiaj special pentru femei care ascunde de minune semnele mahmurelii cel putin la nivel facial. Asadar, daca aveti prieteni prin acea parte de lume si stiti ca sunteti rau de bautura ar fi bine sa comandati vreun baxuri de inghetate minunate antimahmureala pentru zile negre. Vorba ceea: cu o mahmureala nu se face primavara, dar cu un bax de inghetata se face… lumina… pana se insereaza iarJ

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro