''Când avem ceva de spus"

Tenul tau va arata impecabil in urma tratamentului de microdermabraziune

by admin

microdermabraziunePe masura ce imbatranim tenul nostru incepe sa nu mai fie asa de luminos, isi pierde din frumusete si e din ce in ce mai greu de intretinut. De la o anumita varsta avem nevoie de interventii specializate pentru a scapa de aspectul neplacut si a avea un ten ca in tinerete. Una dintre aceste tipuri de interventii realizate doar in clinici specializate, cum e si Hebra Dermatologie, este procedura denumita microdermabraziune.

Procedeul este simplu, se va utiliza pulbere de diamante sau de cristale pentru un ten luminos, reducerea semnelor imbatranirii. Prin aceasta interventie non invaziva se curata si se exfoliaza pielea, se indeparteaza impuritatile, celulele moarte, epiderma va avea la final textura si aspect imbunatatite. Practic se finiseaza pielea, interventia nu este dureroasa, imediat dupa procedura se poate aplica si machiaj, nu apar pete si nici iritatii la nivelul tenului. In urma acestui tratament se va stimula productia de celule noi, regenerarea pielii va fi din interior spre exterior.

Prin microdermabraziune se asigura o crestere a absorbtiei produselor cosmetice in piele, efectele lor fiind mult mai bune. Curatarea tenului este profunda, se stimuleaza vascularizarea zonelor tratate, productia de colagen in stratul mijlociul al pielii. Interventia se repeta cam o data la opt saptamani pentru ca efectele sa se mentina in timp, atenueaza ridurile. De obicei acestui tratament i se asociaza si tratamente antiacneice, microdermabraziunea trateaza si cicatricile, pacientii isi pot relua activitatile fara probleme dupa aplicarea procedurii. La clinica Hebra Dermatologie aveti la dispozitie cei mai buni specialisti, cu experienta, pentru aplicarea acestui tratament, preturile sunt bune, calitatea interventiilor este garantata, fiecare pacient primeste toata atentia de care are nevoie, procedura este explicata in detaliu si nu implica efecte adverse notabile. In plus, Hebra Dermatologie are si cele mai noi tehnologii pentru cele mai sigure interventii, instrumentar steril si medii de lucru placute si perfect igienizate pentru interventii fara complicatii.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro