''Când avem ceva de spus"

Tine singur evidenta contabila a firmei tale cu programe de contabilitate pentru PFA

by admin

program-contabilitateFoarte multi tineri in ziua de astazi cauta sa isi castige singuri banii si sa nu mai depinda de patroni. Infiintarea unui PFA tip startup este solutia cea mai buna pentru a incepe o afacere de succes si a reusi sa faci profit fara sa fii dependent de sefi si salarii destul de proaste. Partea mai putin placuta este ca trebuie sa inveti sa te descurci singur, sa iti tii evidentele contabile si sa iti depui toate declaratiile individuale la timp, sa fii la curent cu legislatia. Problema contabilitatii si evidentei contabile se rezolva foarte simplu daca achizitionezi programe de contabilitate PFA.

Un astfel de program contine tot ce ai nevoie pentru evidente contabile complexe, genereaza o multime de documente si tipuri de declaratii, facturi, poate face automat toate calculele de care ai nevoie fara sa angajezi un economist care sa se ocupe de aceste lucru. La Ciel, prima companie romaneasca ce dezvolta solutii software financiar-contabile la cheie, cu suport permanent, gasiti oricand soft contabilitate PFA cu posibilitatea prelungirii abonamentului, cu updateuri foarte dese si suport din partea echipei cu peste 25 de ani experienta. Un program contabilitate potrivit pentru orice tip de afacere PFA este conta V7 – program contabilitate PFA, modern si cu o interfata user friendly, ideal pentru simplificarea muncii. Ca orice soft contabilitate PFA, Conta V7 permite alocarea cheltuielilor si veniturilor pe centre de cost, cu o configurare simpla si usor de inteles. Se pot adauga informatii aditionale in program contabilitate Conta V7, se inregistreaza veniturile si cheltuielile in avans, se pot atasa si fisiere la notele contabile inregistrate, marca documente, genera automat declaratiile 100, 101, 300, 390, 392, 394. Reevaluarea se realizeaza in aceste programe de contabilitate PFA manual sau automat, in functie de nevoile fiecarui client, documentele se coreleaza rapid, pentru urmarirea soldurilor, toate operatiunile sunt executate rapid si in siguranta.

Aplicatia se poate personaliza in totalitate, se pot alege culori si teme pentru interfata, se poate seta un font anume si caractere si marimi potrivite. Pe langa economia de timp, programul de contabilitate de la Ciel se poate instala pe majoritatea sistemelor de operare, este functional imediat dupa finalizarea instalarii, are cerinte hardware minime pe care le poate indeplini orice sistem modern sau mai vechi, nu are bug-uri, interfata se misca rapid si toate operatiunile sunt structurate in meniuri si submeniuri pentru accesare mai usoara.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro