''Când avem ceva de spus"

Trei tipuri de calatori pe care trebuie sa ii eviti

by admin

Toti avem experienta aceasta: te asezi linistit in tren/metrou/avion iar atunci cand locul de langa tine se ocupa incepe un calvar care dureaza cateva ore bune: ai avut ghinionul de a te aseza langa unul dintre cei mai enervanti calatori pe care ii poti intalni vreodata.
Daca www.aeroshuttletransfers.ro te ajuta sa iti planifici sejurul impreuna cu operatorii care vorbest romana, tot noi te ajuta sa recunosti aceste personaje enervante si sa le eviti pentru ca excursie parc asterix sa fie cat mai placuta.

“Maimuta agatatoare” – individul cate se agata cu forta de scaunul tau pentru a se ridica. Si o face des. Foarte des, atat de des incat iti distruge somnul si coafura. Ca sa nu ajungi in excursie parc asterix fara par si cu o tendinta de a te legana inainte si inapoi, atunci cand “maimuta” se prinde de scaunul tau, prinde-l strans de tot de maini. Cu forta! Apoi intoarce-te senin si spune “Scuze, un cosmar”. Fii sigur ca nu te va mai deranja niciodata. Trucul merge bine si in RATB, atunci cand “maimuta” crede ca intreg scaunul este un maner.

“Megafonu” – individul care vorbeste incontinuu la telefonul mobil, cat mai tare, astfel incat tot avionul/trenul sa afle despre relatia esuata sau despre detalii scarboase din timpul unei nasteri. Pentru o excursie parc asterix fara asemenea colegi de drum exista o solutie simpla: cand se aseaza langa tine unul, ia-ti telefonul si oglindeste discutia, aplecandu-te “ca din intamplare” peste persoana care vorbeste. “Megafonul” va renunta rapid la conversatie pe timpul calatoriei.
Kinky tip: daca vrei sa fii obraznic, raspunde-i persoanei la conversatie, ca si cum ati vorbi impreuna, face2face. Evident, asta iti va asigura muuuult loc liber in jur.

“Parfumatul” – nu mai are nevoie de descriere, insa atunci cand indivizii astia se imbarca in calatorii lungi, precum o excursie parc asterix, se si descalta. Ca sa nu ajungi la Paris fara simt olfactiv (sau fara nas, fiindca a fugit inapoi acasa), trebuie sa ai cu tine un spray deodorant de corp. Pufaie bine sursa mirosului, apoi da-i o replica de genul “sunt alergic la mirosul de mosc”.
Toate aceste sfaturi tind spre genul pamfletar, insa trebuie sa sugerezi, intr-un mod discret, celor care te deranjeaza cu un comportament inadecvat ca iti doresti o calatorie placuta in excursie parc asterix si trebuie sa convietuiti cateva ore fara sa va deranjati reciproc.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro