''Când avem ceva de spus"

Tricicleta, un cadou perfect pentru micutii care vor sa faca miscare si sa fie sanatosi

by admin

Cand sunt micuti copiii au nevoie de cat mai multa miscare. Mersul pe jos le face bine, chiar este recomandat mai ales in perioadele de crestere, insa pe distante ceva mai mari copiii pot obosi si plimbarea nu mai e atat de placuta. Ca sa nu depuna efort prea mare, dar in acelasi timp sa faca si miscare suficienta parintii pot cumpara micutilor triciclete.

Tricicleta este usor de controlat, pe masura ce micutul creste se va descurca singur cu pedalatul, la inceput tricicletele pot fi impinse sau trase de parinti. Pe langa faptul ca face miscare, copilul se bucura si de o deplasare fara prea mare efort, poate vedea mai bine ce se intampla in jurul sau, tricicletele sunt rezistente si sigure asa ca merg folosite chiar si la varste mai micute.

Ofertele de triciclete sunt destul de variate, puteti gasi oricand tipuri de triciclete pentru copii la preturi bune in magazinele online. Producatorii scot pe piata in permanenta modele noi pentru toate categoriile de varsta, tricicletele se pot depozita simplu cand nu sunt folosite, unele modele sunt pliabile, altele se pot demonta pentru a incapea mai bine in spatii inguste.

Printre avantajele unor triciclete pentru micuti se numara siguranta si confortul mai mari in timpul deplasarilor, calitatea foarte buna a materialelor din care sunt realizate si a designului, numarul mare de tipuri de triciclete pentru copii disponibile pe piata. Pe Nichiduta, magazin online cu experienta si o gama variata de produse pentru toate categoriile de varsta veti descoperi o multime de triciclete potrivite pentru micutii dvs.
De pilda puteti sa va orientati catre un model Coccolle de tricicleta, pliabil, multifunctional sau chiar 6 in 1, cu design modern, usor de manevrat si confort sporit in timpul, deplasarii. Tricicletele au si sezut reglabil, au suport pentru picioare, permit deplasarea cu ajutorul parintilor la varste mai mici, spatarul de poate inclina pentru un confort sporit. Centurile de siguranta cu prindere in cinci puncte garanteaza o pozitie sigura pe tricicleta, au si accesorii de protectie si roti din materiale de calitate pentru o deplasare placuta pe orice distante. Tricicletele din categoria 6 in 1 se pot folosi pana la 36 de luni, fiecare model Coccolle are cadru metalic rezistent, tricicleta se poate configura in sase moduri. Rotile sunt din cauciuc, spatarul e ajustabil, scaunul e reversibil. Exista si suport pentru picioare la aceste modele, sistem de control al rotirii incorporat, modelele multifunctionale permit utilizarea chiar pana la patru ani.
FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro