''Când avem ceva de spus"

Un simplu calcul asigurari online va scuteste de alergatura si oboseala

by admin

calcul-rcaDe cand obligativitatea asigurarilor auto s-a aplicat si in tara noastra toti soferii cauta an de an diverse metode pentru a gasi cel mai bun pret pentru asigurarile incheiate. Unii aleg sa bata in lung si-n lat tot orasul si sa negocieze cu fiecare broker de asigurari in parte, pierd timp pretios dar gasesc intr-un final ceea ce au nevoie. Altii, mult mai comozi si mai isteti, doar deschid calculatorul, cauta un site al unei companii de asigurari ce ofera instrumente online pentru calcul asigurari si in doar trei minute au toate ofertele de la marile companii. Singurul lucru care il mai au de facut este sa o aleaga pe cea mai ieftine, sa comande polita si sa o primeasca acasa a doua zi, prin curierat.

Avantajele unor astfel de calculatoare online si site-uri de asigurari online tin in primul rand de eficienta cautarilor, nu se mai pierde timp, nu mai e vorba de alergaturi si oboseala, totul se rezolva din patru click-uri, din comoditatea fotoliului dvs. trebuie doar sa completati datele despre masina si cele personale, sa alegeti ce tip de reducere vizati, daca sunteti pensionar, daca aveti dreptul la altfel de reduceri. Solicitarea e preluata de un operator care contacteaza clientul imediat si confirma comanda, completeaza rapid datele pentru livrare si polita tiparita porneste in doar cateva ore spre destinatar. Scapati si de cumpararea de polite de asigurari fara un calcul asigurari anterior, la preturi mai mari si poate fara a avea concordanta cu nevoile reale, nu ascultati ofertele brokerilor, care sunt dispusi sa vanda ce au mai scump, fireste.

Pe site-urile companiilor care ofera aceste instrumente de calcul online puteti seta alerte prin e-mail sau telefonice cu putin timp inainte de expirarea politei, pentru a va aminti ca e nevoie sa fie reinnoita sau refacuta polita. Astfel veti fi feriti de eventuale amenzi sau de penalizari, veti putea sa va vedeti de treaba fara probleme si sa aveti asigurarile la zi tot timpul.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro