''Când avem ceva de spus"

Uscatul rufelor va fi mai simplu pe viitor gratie unui carlig de rufe ultramodern

by admin

rufe-uscateDupa ce sunt spalate bine, rufele se pun de obicei la uscat pe o sarma, afara sau pe balcon, unde sunt fixate cu ajutorul unor clesti de rufe sau carlige de rufe. De foarte multe ori, daca vine ploaia sau e vant puternic, rufele pot fi smulse de pe sarma, se murdaresc sau dispar, fiind duse in alte parti ale gospodariei. Din fericire pentru gospondine s-a inventat carligul de rufe conectat la internet care iti spune mereu daca vine ploaia sau iti da acces la informatii despre cat de uscata e rufa. Peggy, cum e numit noul carlig de rufe e inventat de producatorul de detergenti OMO si are in interiorul sau termomentru, detector umiditate, senzor UV, care transmit permanent datele colectate unui sistem de monitorizare a vremii prin intermediul unei conexiuni wireless.

Toate datele sunt vizualizate pe smartphone, astfel ca gospodinele sunt alertate cand se apropie ploaia sau cand temperatura scade drastic, putand sa strice tesaturile. Astfel de dispozitive moderne pentru acasa nu sunt o noutate. S-a inventat de curand si „masina de spalat” portabila, un dispozitiv cat un mouse care are vibratii puternice si unde electromagnetice si care spala imediat rufele, fara a avea nevoie de centrifuga sau alte dispozitive complicate. De asemenea, putem sa ne folosim de fel de fel de device-uri care pot sa igienizeze locurile in care se joaca micutii, de roboti-aspirator care iti fac curat fara sa te chinuiesti sa freci cu mopul prin toata casa.

Avantajul acestul dispozitive moderne tine in primul rand de confortul creat, de timpul economisit si de calitatea semnalelor transmise prin diverse tehnologii, multe dintre ele mergand pe baza de acumulatori care inmagazineaza energia electrica, deci nu depind permanent de curent. Pana la urma, clestele care ne fereste rufele de ploaie va fi foarte util chiar si la bloc, acolo unde de multe ori gradul de umiditate din balcon sau uscatorie e prea mare si poate deteriora rufele sau peretii incaperii.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro