''Când avem ceva de spus"

Videointerfonul – siguranta si confort pentru acasa

by admin

videointerfoanePe masura ce realizam cat de necesar este sa ne asiguram de siguranta casei si a familiei noastre, devine tot mai clar ca avem nevoie de sisteme tot mai performante de siguranta si de comunicare. E drept ca pretul pentru astfel de sisteme performante – cunoscute drept video interfoane – este considerat restrictiv, insa exista si videointerfoane la preturi mici si nu, nu trebuie sa va faceti griji, nu este vorba de niciun rabat de la calitate in favoarea unui pret multumitor.
Putem avea casa prevazuta cu interfon audio, putem avea sistem de supraveghere cu camera la intrare, putem avea chiar si senzori de miscare cu alarma care sa ne asigure ca totul este in regula, insa probabil cel mai avantajos sistem de comunicare si securitate in acelasi timp este videointerfonul.

Oferta de videointerfoane de pe piata este una foarte generoasa, astfel ca in mod cert oricare dintre noi putem gasi un sistem de video interfoane care sa ni se potriveasca.
Cel mai folosit tip de interfoane audio pe care l-am vazut in cladiri mici, vile sau in asociatii de proprietari sunt interfoanele de la Electra, cu un raport calitate pret foarte bun, si atunci era de asteptat ca si pe segmentul videointerfoane Electra sa fie varianta cea mai avantajoasa.
Ei bine, oferta celor de la Electrainstal m-a convins ca asa e si ca e timpul sa iau in calcul avantajele gamei de videointerfoane Electra, cu atat mai mult cu cat oferta lor de pret pentru videointerfoane este una imbatabila.
Am ales o gama de videointerfoane Electra nu foarte costisitoare dar care cu siguranta raspunde cerintelor mele. Este un sistem pentru doua familii, care se monteaza la poarta casei si care face conexiunea cu doua locuinte, fiind astfel ideal pentru case tip duplex sau pentru case lipite.

Calitatea sa este indiscutabila, atat datorita camerei Sony orientabile, cu raza mare de vizualizare, cat si datorita sistemului de comunicatie foarte bun, in plus sunt multumita ca are iluminare infra rosu, astfel incat este ideala si pentru noapte. Am asadar pentru un pret foarte bun un produs din gama de videointerfoane Electra care imi asigura monitorizare video, apel, comunicatie dar si sistem de deschidere usa si comanda auxiliara pentru poarta auto.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Blog Despus.ro